2777
2789
عنوان

بچها اگر چشم زخم واقعیه پس چرا سلبریتی ها چشم‌نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 52 پست
مهریه ای که مهدی قائدی به زنش داد

و اموال از دست رفته ی رضا شفیعی جم ح برا مهریه زنش رفت همه اش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور باید اینکارو کرد عزیزدلم؟سمت ما که خیلی همه خرافاتی هستناینجا هنوز تخم مرغ میشکونن واسه از بین ...

من خودم به چشم زخم و تخم مرغ اعتقادی نداشتم تا اینکه بچه دار شدم

بعضی وقتا که همش گریه میکنه و حالش بده به مامانم میگم که تخم مرغ بشکنه و دقیقا وقتی میشکنه که اسم شخصی رو که دیده میگیم

بعدش هم به سرعت حالش خوب میشه

من خودم به چشم زخم و تخم مرغ اعتقادی نداشتم تا اینکه بچه دار شدمبعضی وقتا که همش گریه میکنه و حالش ب ...

چجوری تخم مرغ میشکنن؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

مگه از داخل زندگیشون خبر داری کم بازیگر جوان مرگ داریم کم بازیگر دچار سرطان و درد لاعلاج داریم و هزاران طلاق و جدایی همه ی اینا بر اثر چشم زخمه میگن امام صادق از یه قبرستان گذر کرددگفت نصف این قبرستان از چشم زخم رفتن این به واقعیته میخاد جامعه امروز بپذیره میخاد ردش کنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من چی بگم تقریبا دوهفته پیش بود بدتر اتفاق زندگیم من ۸ شهریور سونو کردم همه چیز اوکی حتی طول سرویکس فردا یه خانوم بهم گفت وای خوشبحالت هرساله یه بچه میزای زود بارداری میشی وحرف دیگه  ....چند ساعت بعدش درد گرفتن شدید رفتم بیمارستان میگه داری سقط میکنی لحظه آخر کاملا حسش کردم تکون زیاد میخورد ولی رفت بارفتنش داغون شدم