2777
2789

اولا برنامه بادصبارو نصب کنید اگه سختتونه خودتون بیدار بشید

دوما صبح باهم هممون بیدار میشیم تگتونم میکنم ببینم بیدارین یا نه🤨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیه ی آخر سوره ی کهف هم خوبه برای کسی که بخواد یه ساعتی بیدار بشه ، باید قبل خواب بخونه و اون ساعت رد تو نیتش داشته باشه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
2805

من ساعت کوک میکنم بعضی وقتا که کم خوابی داشته باشم اصصصلا نمیفهمم کی زنگ میزنه کی قطعش میکنم اما اکثر اوقات شکر خدا و به لطف خدا بیدار میشم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من چند تا آلارم دارم 

قبل اذان گوشیم دعای عهد میخونه 

خود اذان پخش میشه 

بعد اذانم دعای فرج میخونه برنامم 

اذان مسجدم حسابی بلنده وتو اتاقممون پخش میشه 

شاید باورت نشه،بیدار نمیشم 

فوق العاده خوابم سنگینه

به زودی منم مامان میشم😍