2777
2789

سلام دوستان

امروز یه خانومی بودن که خیاط بودن و هنرجوی خصوصی میگرفتن

گفتن ۱۲ ملیون هزینه تمام آموزشهاست از جنله نازک دوزی و ضخیم دوزی و لباس شب و دوخت چادر عربی... و ۶ ماهه یاد میدن متدشون هم خودشون گفتن گرولاین یاد گرفتن اما به روش آسون و بدون الگو آموزش میدن

به نظرتون شرایطش خوبه یا نه؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه‌اش خوبه اما مطمئن نیستم بتونی شش ماهع‌ اینارو خوب و عالی یاد بگیری 

و سعی کنید جایی برید مدرک بگیرید

اگر برای بار اوله که آموزش میبینید خوب تحقیق کنید که بعدا زده نشید

الخیر فی ما وقع💚🌱
گرلاوین نازکدوزش ۹ماه طول میکشه فقط.اینکه میخوادفشرده یادت بده خوب نیست

هفته ای دوباره

و اینکه خودش با گرولاین یاد گرفته

بدون الگو با روش آسون گف یاد میده

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
هزینه‌اش خوبه اما مطمئن نیستم بتونی شش ماهع‌ اینارو خوب و عالی یاد بگیری و سعی کنید جایی برید مدرک ب ...

گفت شاید تا ۱۰ ماهم طول بکشه

هزینش که عالیه

الان هر دوره رو جدا جدا ۵ ۶ تومن میگیرن.

منتها دوتا نکته بگم‌بهت

اول اینکه‌ بدون الگو برا کسی که از پایه میخواد شروع کنه سخته. بیشتر برای کسایی مناسب هست که سالها تجربه کسب کردن در خیاطی و حالا بدون الگو هم میتونن پارچه برش بزنن و...

دوم اینکه درسته که بستگی به خلاقیت و هوش و استعداد هرشخصی داره اما بطور کلی با ۶ ماه نمیتونی همه اینارو کامل یاد بگیری. و قطعا باید بعدش بری یه جا کارکنی.چون خیاطی فوت و فن زیاد داره.

هزینش که عالیهالان هر دوره رو جدا جدا ۵ ۶ تومن میگیرن.منتها دوتا نکته بگم‌بهتاول اینکه‌ بدون الگو بر ...

صحیح

ممنونم😘

هفته ای دوبارهو اینکه خودش با گرولاین یاد گرفتهبدون الگو با روش آسون گف یاد میده

نرو عزیزم.بدون الگو خوب نیست.برو یه متد خوب که بتونی مدرک بگیری و به مد روز باهاش پیشرفت کنی.با این پول میتونی بهترین متد آموزش ببینی.این راهو من خیلی سال پیش رفتم و الان بهت میگم نرو

تلاش میکنم برای سرنوشت 

۶ ماه هم ناکدوز هم ضخیم و هم مجلسی !!!

واینکه بدون الگو از نظر من امتیاز محسوب نمیشه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
نرو عزیزم.بدون الگو خوب نیست.برو یه متد خوب که بتونی مدرک بگیری و به مد روز باهاش پیشرفت کنی.با این ...

به نظرتون چه متدی برم؟

و اینکه میگید این راهو نرم منظورتون بدون الگو بودنشه؟

متد گرلاوین متد قدیمی هستش ولی خب همچنان جوابه و خیلیا ازش هنوزم استفاده میکنن و راضین در حال حاضر متد متریک و مولر بیشتر رو بورسن که من به شخصه متد متریک پیشنهاد نمیکنم مگر برای لباس اجتماع و اداری ولی در کل ترجیحم نیست متد مولر بنظرم عالیه و بیشتر برای لباسای مجلسی استفاده میشه

۶ ماه هم ناکدوز هم ضخیم و هم مجلسی !!!واینکه بدون الگو از نظر من امتیاز محسوب نمیشه

هر کدوم چقدر طول میکشن؟

گفتن از روز اول هنرجو رو میزارم برش بده

متد گرلاوین متد قدیمی هستش ولی خب همچنان جوابه و خیلیا ازش هنوزم استفاده میکنن و راضین در حال حاضر م ...

ممنونم از شما😘