2777
2789
عنوان

من چیکارکنم توی مدرسه توجه کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 30614 بازدید | 826 پست
نه کلا همکلاسی..چه ربطی داره یعنی ۳۳ نفرشون هم دوست نداشتن توی عکس باشم؟ منطقیهمن الان دارم اشک میری ...

برای هیشکی مهم نیس چقد احساس تنهایی میکنی یا چقد اشک میریزی، پس خودت به خودت کمک کن اشکاتو پاک کن.

مشکل تو اینه دنبال توجه از بیرونی ، اوکی همه دوس دارن مورد توجه باشن، ولی نمیتونی از بیرون درستش کنی، باید از درون روی خودت کار کنی بعدش اون بیرونم خود ب خود درست میشه، دنیای بیرون آینه ای از درونه.

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
نه کلا همکلاسی..چه ربطی داره یعنی ۳۳ نفرشون هم دوست نداشتن توی عکس باشم؟ منطقیهمن الان دارم اشک میری ...

اره شاید نخوان 

چرا منطقی نباشه؟

ببین یکم برو به جمع شون

وقتی داشتن عکس میگرفتن میرفتی پیششون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی تفاوت بودن؟ کاملا مخالفم با این‌یکییعنی چی که اهمیت ندم. شما دیدین کسی به شما اهمیت نده یا بی تفا ...

نه اصلا دردناک نیست برام 

مهم نیست یعنی تو دوران مدرسه ک بهت گفتم ،یادمه خیلی دردناک بود ولی الان اصلا ، احترام میذارم محبت میکنم ولی بی محلی هیچ کس ب نقطه چینم هم نیست😄 خو ب درک ک بی محلی کرد چرا بشینم غصه بخورم اصلاچرا باید همچنین کسی رو تو زندگیم راه بدم

کتاب بخونید خیلی خوبه📚

خب اونا باید تشویقم کنن نه اینکه سرزنشم کنن چون ازین کار خوشم نمیاد نه

اصلا میخوای روی خودت کار کنی ؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اهان بعدش چطور یعد چیمیشه الان شما درونگراهم باشی یه کسی باید کنارشما باشهاصلا تنهایی خوب نیست.شایدم ...

ما نمیگیم که تنها بمون

میگیم تنهایی روی خودت کار کن اون وقت دور برت کسایی میان که قدرت رو میدونن

یه تجربه شخصی میگم بهت

من همیشه خودمو دوست داشتم و دارم 

دوران مدرسه هم اینجوری بود 

مشکل شما اینه دنبال توجه ای 

من هرکاری تو دوران مدرسه انجام میدادم برای دلخوشی خودم بود به توجه بقیه نیاز نداشتم به همین دلیل بقیه خودشون میومدن سمت من  و بعد ها یه اکیپ درست کرده بودیم

چون من نه دنبال توجه بودم نه دوست داشتم برم تو اکیپ دیگران من از تنهاییم لذت می‌بردم و این تنهایی تبدیل شد به یه اکیپ بزرگ

برای هیشکی مهم نیس چقد احساس تنهایی میکنی یا چقد اشک میریزی، پس خودت به خودت کمک کن اشکاتو پاک کن.مش ...

نه حرف شما غیرمنطقیه خب ۳۳ نفرشونم که نمیخواستن من توی عکس نباشم

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
اره شاید نخوان چرا منطقی نباشه؟ببین یکم برو به جمع شون وقتی داشتن عکس میگرفتن میرفتی پیششون

خب صدا میزدن من چرا برم الان بگم میگه این طرف زود ناراحت بشه داره نقطه ضعف نشون میده بیا اذیتش کنیم

من تنهایی؟ نه تنهایی که نمیتونم ینفردیگه هم باید باشه آموزش بده بهم

مشکل شما اینه‌

نمیتونی تنهایی کاری بکنی چون میترسی از عهدش برنیای

یبار امتحان کنی میشه 

هم بهترین معلم برای یه فرد خود اون شخصه 

نه پس چرا نمیشه واسه من؟ چون من هنوز مستقل نیستم، به بلوغ فکری نرسیدم، نمیتونم تنهایی ازپسش برنمیام ...

خب بله عزیزم شما هم اعتماد ب نفس و عزت نفس هم نداری 

و باید روی خودت کار کنی و ب خودت سختی نده من بعد از چندسال به این نقطه ک توش هستم رسیدم خیلی هم شکست خوردم تا یاد گرفتم و هنوز هم جای رشد دارم 

و یه چیزی رو بدون ادما تو تنهایی بزرگ میشن 

یه مثال از زندگیم 

من اوایل دنبال کسی میگشتم باهام بره استخر کسی نمیومد خودم تنها رفتم بعد از دوسال کلنجار رفتن با خودم 

وقتی  ک برای اولین بار تنها رفتم بهم خوش گذشت و خانم های اونجا میخواستن باهام دوست بشن محلشون نمیذاشتم 

فقط میخواستم خودم برم برای حال دل خودم شنا کنم

کتاب بخونید خیلی خوبه📚

من تنهایی؟ نه تنهایی که نمیتونم ینفردیگه هم باید باشه آموزش بده بهم

منکه بهت گفتم چیکار کن

۳ مورد گفتم

فکنم انقد برا خودت ارزش قائل نیستی حتی چیزایی که گفتیم رو انجام بدی

من بالاتر بهت تمرین دادم اگه خودت برا خودت مهم باشی انجامشون میدی

وقتی انقد برای خودت هم مهم نیستی چطور انتظار داری برای دیگران مهم باشی ؟

به خودت بیا همه چی از خودته.

نه اصلا دردناک نیست برام مهم نیست یعنی تو دوران مدرسه ک بهت گفتم ،یادمه خیلی دردناک بود ولی الان اصل ...

حالا من یکیو دوسش داشتم دوست داشتم یاهاش دوست صمیمیم بشه. اون بهم بی تفاوت بود ولی من واقعااا کاربدی هم نکزدم که اینجوری کرده بود بالاخره خبرپخش میشه

میگم بی تفاوته یه فرصتی هست طرفو جذبش کنیم

خب صدا میزدن من چرا برم الان بگم میگه این طرف زود ناراحت بشه داره نقطه ضعف نشون میده بیا اذیتش کنیم

نهههه

باید میرفتی پیششون الان اونا فکر میکنن مغروری 

هم شما میخواستی تو عکس باشی پس شما باید میگفتی نه اونا 

اصلا هم نقطه ضعف نیس