2777
2789
عنوان

عشق در دوران نوجوانی وااایی 😫😂

168 بازدید | 15 پست

چیه این  همه آدمو تحت تاثیر  قرار می‌دهد اصن  خوده عشق واقعا ک ی حس خیلی عجیبه تو چشم رو همه بدی های ی آدم ببندی راس میگن میگن آدم عاشق کر و کوره 🙉😫😂

ولی  تو نوجوانی بدتره دو هفته رو یکی کراش میزنم تموم میشه حالم ازش بهم میخوره باز یکی دیگه شروع میشه واااییی🙄🤣

۱۴سالگی عاشق شدم الان شوهرمه😁😂برای من که خوب بود

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری عاشق میشی؟چرا من عاشق کسی نمیشم 😕

نمیدونم یهو ی حسی میاد  تو قلبم خیلی مزخرفه 

اصن من مغرورو تباه میکنه..😑🤣

بیشتر عاشق استایل و جذابیت طرف میشم  ب جذابیت هاش و شجاعت هاش فک کن 😬🙄😂

پس چرا من از همون بچگی رو هیچکی کراش نمیزنم؟

نهایتا میگم فلانی چه خوشگله ۵ دقیقه دیگه یادم میره چه شکلیه:/

ولی دوستام از همون بچگی عاشق میشدن حسابییی

نکنه من مشکل دارم

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
وایی اون دیگه عشق دوطرفه بوده من در حد کراش رضایت میدم🙉✌🏻🤣

۱۰سال اختلاف سنیمونه اونم باید درحد کراش میموند واقعا نمیدونم چیشد وارد رابطه شدیم چیشد شوهرم شد 😂

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
خوش بحالت کاش منم این حسو تجربه کنم😂😑

احساس شرم افسردگی وابستگی اینکه اون همین الان بیاد و خودتو واسه طرف ب آب و آتیش میزنی 😂 اینا معایبش و ی مزایا و اینکه اون دوران حالت خوبه فق 😀

2810