2777
2789
عنوان

تفاوت سنی با خواستگارم

2351 بازدید | 36 پست

من هفت سال هم به خاطر اختلاف سنی رد کردم 

ولی به نظرم سخته یه نفر تمام شرایطو باهم داشته باشه 

از طرفی مثلا فامیل نزدیک که ناگهانی متوجه شدن نظریه پردازی میکنن که اره ما که شش سال و هفت سال با شوهرامون فاصله داریم خوب نیست پس تو هم رد کن 

فاصلم با خواستگارم ۹ ساله ولی حداقل میدونم تو دانشگاه چیکار میکرده تو این چند ساله درس خونده و مثلا بخش ریاست یه قسمتی رو داشته الانم داره درس میخونه در حدی که شبانه روز نداره  

بعدم اقایون معمولا با کار و شغل من کنار نمیان و میخوان تو خونه باشم که نمیشه 

نمیدونم چیکار کنم

دکتر کوچولو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ و۷ سال واقعا زیاد نیس

مشکل اینه ادم هرکاری میخواد بکنه یه اما و اگر میارن 

یه بار میگن اختلاف سنی یه بار میگن در شانت نیست نمیدونم فازشون چیه حسادته دلسوزیه 

دکتر کوچولو
دانشجوی پزشکی

خوبه که .چرا نباید باهاش کنار نیان....

۹ سال هم اصلا زیاد نیست ، من با همسرم ۶ سال اختلاف سنی دارم ولی خودم دوست داشتم ۱۰ سال بود . چون با شوهرم دعوا خیلی خیلی زیاد داشتیم

چون مردها بلوغ عقلیشون دیرتره 

بعدشم من دوست داشتم شوهرم ۱۰ سال بزرگتر باشه که من همیشه جوون تر نشون داده بشم.

چون زن زایمان میکنه خود به خود سنش چند سال بزرگتر نشون میده

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
خب صحبت کنین پسبه نظرم ۹ سال اونقدارم زیاد نیست با توجه به اینکه پسرا به نطرم خیلی بچه به نظر میان

انقدر سر هردومون شلوغه که حتی وقت نداریم با خانواده هامون صحبت کنیم 

دکتر کوچولو
خوبه که .چرا نباید باهاش کنار نیان....۹ سال هم اصلا زیاد نیست ، من با همسرم ۶ سال اختلاف سنی دارم ول ...

چون دوست دارن خانمشون تو خونه بچه داری کنه 

یا نهایت یه کار ساده 

من جوریه وضعیتم که شیفت شب دارم هرکسی کنار نمیاد 

بله درسته بچه بازی درمیارن ولی به نظرم ادم عاقل هم پیدا میشه با اختلاف سنی بیشترم ممکنه به مشکل خورد 

دکتر کوچولو
مشکل اینه ادم هرکاری میخواد بکنه یه اما و اگر میارن یه بار میگن اختلاف سنی یه بار میگن در شانت نیست ...

اگر انتخابت درست و مناسب باشه اختلاف سنی تا ۸ سال هیچ مشکلی نداره 

من دوستم متولد ۶۹ شوهرش ۵۸ انقد خوب و مهربون مرده خیلی هواشو داره 

مثلا بعضی مردا براشون مهم نیس زنشون چند سال ازش کوچیک تره اما  توقع دارن زنه مثل مادرشون براش رفتار کنه 

بستگی به دو طرف داره