2777
2789
عنوان

200 میلیون

121 بازدید | 16 پست

تا آخر هفته باید 200 میلیون که قبلا قرض کردیم رو جور کنیم و طرف خیلی لازم داره پولو وگرنه وقتش برا الان نبود چه کاری میتونیم بکنیم که بعدا بشه با حقوق کارمندی جبران کرد ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کیه دمش گرم ۲۰۰ تومن یه جا قرض داده 

به نظرم اگه ماشینی یا طلایی ،چیزی دارین بفروشین بدین بهش چون اون معرفت خرج کرده ۲۰۰ یه جا قرض داده 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

طلا بفروش 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

وامم بخوای بگیری حالا حالا ها نمیدن

اگه حداقل بیست نفر دور و اطراف دارید قرعه کشی از این وام خونگی ها بذارید. نفری ده تومن اولین نفر خودتون بردارید و تا بیست ماه اینده تسویه میشه

هر کیه دمش گرم ۲۰۰ تومن یه جا قرض داده به نظرم اگه ماشینی یا طلایی ،چیزی دارین بفروشین بدین بهش چون ...

آره واقعا واسه همین میخوایم هر طور شده جور کنیم 

طلا کلا 50 به زور میشه برا خریدن ماشین هم 10 سال کار کردیم خیلی برامون با ارزشه

آره واقعا واسه همین میخوایم هر طور شده جور کنیم طلا کلا 50 به زور میشه برا خریدن ماشین هم 10 سال کار ...

دیگه خب پول اون بنده خدام براش با ارزشه دیگه 

تو این دوره یکی ۲۰۰ قرض بده یعنی ته معرفت 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وامم بخوای بگیری حالا حالا ها نمیدناگه حداقل بیست نفر دور و اطراف دارید قرعه کشی از این وام خونگی ها ...

آره مرسی اینم فکر خوبیه اگه بشه حداقل ازش 100 هم جور کنیم خوب میشه خیلی ممنونم ازت

وامم بخوای بگیری حالا حالا ها نمیدناگه حداقل بیست نفر دور و اطراف دارید قرعه کشی از این وام خونگی ها ...

آره مرسی اینم فکر خوبیه اگه بشه حداقل ازش 100 هم جور کنیم خوب میشه خیلی ممنونم ازت