2777
2789
عنوان

200 میلیون

121 بازدید | 16 پست

تا آخر هفته باید 200 میلیون که قبلا قرض کردیم رو جور کنیم و طرف خیلی لازم داره پولو وگرنه وقتش برا الان نبود چه کاری میتونیم بکنیم که بعدا بشه با حقوق کارمندی جبران کرد ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هر کیه دمش گرم ۲۰۰ تومن یه جا قرض داده 

به نظرم اگه ماشینی یا طلایی ،چیزی دارین بفروشین بدین بهش چون اون معرفت خرج کرده ۲۰۰ یه جا قرض داده 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

طلا بفروش 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

وامم بخوای بگیری حالا حالا ها نمیدن

اگه حداقل بیست نفر دور و اطراف دارید قرعه کشی از این وام خونگی ها بذارید. نفری ده تومن اولین نفر خودتون بردارید و تا بیست ماه اینده تسویه میشه

هر کیه دمش گرم ۲۰۰ تومن یه جا قرض داده به نظرم اگه ماشینی یا طلایی ،چیزی دارین بفروشین بدین بهش چون ...

آره واقعا واسه همین میخوایم هر طور شده جور کنیم 

طلا کلا 50 به زور میشه برا خریدن ماشین هم 10 سال کار کردیم خیلی برامون با ارزشه

آره واقعا واسه همین میخوایم هر طور شده جور کنیم طلا کلا 50 به زور میشه برا خریدن ماشین هم 10 سال کار ...

دیگه خب پول اون بنده خدام براش با ارزشه دیگه 

تو این دوره یکی ۲۰۰ قرض بده یعنی ته معرفت 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وامم بخوای بگیری حالا حالا ها نمیدناگه حداقل بیست نفر دور و اطراف دارید قرعه کشی از این وام خونگی ها ...

آره مرسی اینم فکر خوبیه اگه بشه حداقل ازش 100 هم جور کنیم خوب میشه خیلی ممنونم ازت

وامم بخوای بگیری حالا حالا ها نمیدناگه حداقل بیست نفر دور و اطراف دارید قرعه کشی از این وام خونگی ها ...

آره مرسی اینم فکر خوبیه اگه بشه حداقل ازش 100 هم جور کنیم خوب میشه خیلی ممنونم ازت

2810