2777
2789
عنوان

بچم 6 ماه ونیمشه غذانمیخوره

145 بازدید | 30 پست

هرچی واسش درست میکنم نمیخوره باید بزور بهش بدم اخرشم گریه میکنه ولی ازغذاهای خودمون که یکم بهش میدم دوست داره ومیخوره.ولی اخه میگن ادویه و رب واسه بچه زیریکسال ممنوعه. مامانایی که تجربشو دارن بهم بگین چکارکنم

بدغذاس دیگه

البته خب باشیر سیر میشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم ۷ماهشه لب ب غذاهای خودش نمیزنه با گریه منم کلافه میکنه نمیدم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اینحور بچها از غذایی ک شیر داره بدشون میاد غذای سوپی دوس دارن. چیزی ک دوس داره بهش بده چند قطره لیمو ترش بچون تو سوپش مزه ش خوشش میاد میخوره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اینحور بچها از غذایی ک شیر داره بدشون میاد غذای سوپی دوس دارن. چیزی ک دوس داره بهش بده چند قطره لیمو ...

پسر من همونم نخورد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

دختر منم فقط دو سه هفته غذای جداگانه خورد

مزه غذای خودمون ب دهنش خورد دیگه ب هیچ وجه لب نزد ب غذاش

منم غذای خودمونو دادم هیچ مشکلی هم پیش نیومد

ولی خب شما سعی کن کم نمک و کم ادویه درست کن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم اصلا اصلا غذای خودتون زیر یکسال نده 

حتی نمک و شکر هم نزن 

ببین تا یکسالگی غذای اصلی شیر هست و با شیر وزن میگیره 

بقیه اش واسه مزه کردن و آشنایی با غذاس 

پوره هویج ، پوره سیب زمینی ،آووکادو اینا بده در حجم کن 

به زور تو دهنش نکن که با غذا لج میکنه 

دختر منم فقط دو سه هفته غذای جداگانه خوردمزه غذای خودمون ب دهنش خورد دیگه ب هیچ وجه لب نزد ب غذاشمنم ...

عزیزم معده و روده بچه تکامل نیافته خدایی نکرده تو بزرگسالی به مشکل میخوره