2777
2789
عنوان

پودر بچه خریدم ولی نمیدونم چیکارش کنم😐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اپلاسیون بدن با صمغ عربی خوبه قبلش بزنی به‌بدنت که نچسبه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بعد ارایشت روی پوستت بزن میگن کار همون پودر فیکس رو میکنه😂🥲

جای کانسیلر خوب جواب میده👌🏻👌🏻👌🏻

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

بعد حمام بزن به زیر بغل و جاهایی که فکر می کنی عرق می کنه. هم عرق نمی کنی هم بوی خوبی میگیری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

جدی؟

عاره من یسری توی اینستا شنیده بودم که اگه پودر فیکس ندارید پودر بچه بزنید

ولی خب پودر فیکس قوی تره تا پودر بچه🫠

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بعد حموم بزن زیربغلت دیگ کمترعرق میکنی یااگ عرق کردی بوی خوبی میدی 

قبل ریمل زدن بزن ب مژه هات بعدش ریمل بزن مژه هات اینجوری پرپشت  تر دیده میشه

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

جای کانسیلر خوب جواب میده👌🏻👌🏻👌🏻

چربی پوستو میگیره

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چقدر تصمیمتودر خرید اون پودر دوست داشتم.

من تا حالا چیزی رو که لازم ندارم ولی دوست دارم نخریدم

تو به دلت اهمیت میدی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم