2777
2789
عنوان

چه چیزای مادی خیلی خوشحالتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من هم پول.هم کافه ‌هم کادو.هم طلا.هم رستوران‌ بشدت خوشحالم میکنه.. اصلا افسردگی حاد هم داشته با ...

فک میکنی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2805

محصولات پوستی به طرز بدی🥲😂

لباس

عطر

دور دور با ماشین تو شب و پخش آهنگ حینش شدیدا برام تراپیه

یه ماشین برای خودم😁 یه آفرود هم خوبه کنارش داشته باشم😂😭💔

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

در حال حاضر یه شاخه گل

از طرف هرکی باشه مهم نیست

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

در حال حاضر یه شاخه گل از طرف هرکی باشه مهم نیست

خودم بگیرم چ بهتر

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

غذا 

بیرون رفتن 

خرید لباس و لوازم آرایشی و اکسسوری 

کیف و کفش 

وسیله جدید 

ماشیننن🤣

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

شما چون خیلی برات کادو داده خوشحال نمیشی عادیه ما همسرامون تشنه یه کادو مارو میذارن اگه بخرن از ذوق قالب تهی میکنیم     

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

پدرم در اومده از بس شوهرم لباس میخره البته که چند روزه ندید فعلا سر و صدایی از لباس نیست اگه خریده باشه من ندونمو نمیدورم روزی بگم پنج دست میخره کم نگفتم از لحاظ مالی نمیگم بابا بخدا جا ندارم یه رگال تازه گرفتم همه پر شد بازم جا کم دارم با تمام کمد دیواری کمدایی که خودمون خردیدیم گزاشتیم اتاق 

دروغ میگن زنا تو لباس میگردن انقدر که شوهرم تو لباس وسواسه من نیستم نهایت انقدر غر بزنم جیغ و داد کنم که بسه بازم ک به کارش ادامه میده تهش زحمت میده به خودش به مانتو هم برای من میخره که خر شم😑

از لباس پس سیرم مالی هم هیچی مد نظرم نیست که خوشحالم کنه فقط اینکه زندگیم برگرده پسرم زنده باشه شوهرم پیشم باشه حوصله دخترمم مثل قبل داشته باشم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

الان پول لازمم واسه تکمیل روتین پوستیم و چند تا لوازم آرایشی اونا کامل بشه قطعا خوشحال ترم

من اصلا اهلش نیستمم و فک کنماین بده...اما کلا پوستم وقتی هیچی نمیزنم خوبه....ابرسان و کرم اینا میزنم بد میشه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پدرم در اومده از بس شوهرم لباس میخره البته که چند روزه ندید فعلا سر و صدایی از لباس نیست اگه خریده ب ...

عزیزدلم......بمیرم برات..خدا بهت صبر بده امیدوارم زود زود همه چیز اوکی بشه و اگه بازم بچه میخوای خدا بت بده

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فک میکنی

من ادم پول دوستی هستم🤭..برعکس اکثرخانمها  هدیه گرفتن گل خوشحالم نمیکنه..ولی عاشق خریدم..دلم میخواد کارتمو پرپول کنن هرهفته برم لباس بخرم.وسایل اشپزخونه بخرم.رستوران برم. تنقلات بخرم.. باایناحالم خوب میشه.نه اینکه عقده پول داشته باشما..اتفاقا از بچگی پدر پولدار داشتم..شاید باورت نشه ولی تفریحات خانوادگی باهمسر وبچه ها هم برام لذت بخش نیست..

پارسا پسرمامان😍
2810