2777
2789
عنوان

میل جنسی دختران نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 81 پست
متاسفانه فضای جامعه خیلی بد شدهمکلاسی های من توی دبیرستان از شاهکاراشون با پسرا حرف می زدن🤦‍♀️فقط س ...

همینکارو میکنم ،مثل خواهریم تنها دوستش هم خواهر کوچیک تر خودمه ،از پدرش هم حسابی حساب میبره ،چون من همیشه گفتم اینقده مهربونم اگه چیزی پیش بیاد قطعا پدر در جریان میزارم 

الان باب شده میگن ایران درست نمیشه، میدونه چرا چون واقعا فقط آدمای کمی هستن که درک می کنن... 

یه عده میان مسخره می کنن و حرفای ناجور می زنن خوب معلومه که شما فیکی... دوما این نی نی سایت از سایتای تابلوی ایرانه... 🌚 

گفتم بیام بگم که شاید فرجی شه. 

خیلیا که نظر دادن هفتا به بعدن اصلا نیمه دوم دهه هشتاد نداریم که بچه های الانو درک کنه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستون مدرسه ماروندیدی دخترا گوشی میاوردن زنگ میزدن به پسرا و مردا ایسگاشون میکردن =)

از این کارا هم می کردن

ولی این زنگ زدنا در برابر رابطه داشتن با پسرا و گل کشیدن و … هیچی نیست

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
همینکارو میکنم ،مثل خواهریم تنها دوستش هم خواهر کوچیک تر خودمه ،از پدرش هم حسابی حساب میبره ،چون من ...

خب پس خداروشکر

خدا سایه تون رو بالا سرشون حفظ کنه

واقعا دوران سختیه🥲

برادر خودم الان میره مدرسه من همش حرص می خورم وقتی می‌رم دنبالش می بینم بچه ها چه فحش های زشتی میدن

دیگه دوران راهنمایی و دبیرستان که هیچی

ان شاءالله که این دوران به خوبی و خوشی سپری شه😭

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
خب پس خداروشکرخدا سایه تون رو بالا سرشون حفظ کنهواقعا دوران سختیه🥲برادر خودم الان میره مدرسه من همش ...

اره واقعا با این گوشی. ها و فضای مجازی بچه ها رو داغون کردن نزاشتن از بچگیشون لذت ببرن ،هر بچه ای رو میبینی یه گوشی دستشه ،به قول شما ادب هم ندارن وحشتناکن

از این کارا هم می کردنولی این زنگ زدنا در برابر رابطه داشتن با پسرا و گل کشیدن و … هیچی نیست

والا دسته مدیروناظم که بستست

میمونه پدرمادرشون که ببینی این روزگار چیشده واقعا قدیمم اینجوری بوده بنظرتون؟

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
تو یک نریب تاریخ عضویت دقت کنید

چه ربطی داره؟ 

منم عضو شدم که تبادل نظر کنم... وگرنه براچی باید بیام همینجوری که نیاز به عضویت نداره. 

بعدشم نر اونیه که کامنت بی مورد میزاره و فحاشی می کنه... 

چه ربطی داره؟ منم عضو شدم که تبادل نظر کنم... وگرنه براچی باید بیام همینجوری که نیاز به عضویت نداره. ...

داداش مشخصه جنس مذکری. اخه چرا میایی همچین چرتوپرتایی رو میذاری 

بنظرم اگه همچین مشکلی داره برو پیش روان‌درمان کارتو راه میندازن یه دوره دارو بخور خوب میشی

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
2810