2777
2789
عنوان

غذای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست
نه خواهر کاش میخوابید دوبار میخوابه هر بار نیم ساعت تا چهل دقیقه . اونم تو گهواره تکون بدم با کوچیکت ...

وای منم انقد گهواره تکون میدم همیشه شونه های خستس. خیلی خیتم هیچ کمکی هم ندارم حتی یک ساعت

وای منم انقد گهواره تکون میدم همیشه شونه های خستس. خیلی خیتم هیچ کمکی هم ندارم حتی یک ساعت

خدا قوت میفهمم واقعا منم همینم کلا از جلو چشمش کنار برم گریه میکنه مدام بغله

همتا اسم خـودمه♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا قوت میفهمم واقعا منم همینم کلا از جلو چشمش کنار برم گریه میکنه مدام بغله

منممممممم امروز ساعت ۵ بعد از ظهر تازه ناهار پختم. اووووف من خیلی آدم تنهایی هم هستم. هیچ کسو ندارم یه روز کمکم باشه

شما نده عزیزم

نه بابا من که عمرا ازین چرت و پرتا بدم به بچه م. من برای وزن گیری یه مدل سرلاک بهش میدم که با آرد بادوم درست شده و با آهن غنی شده. فقط خیلی برام عجیب بود که کسی بیسکوییت بده به نوزاد. ندیده بودم تا حالا.

گوگل هم سرچ کردم نوشته بود شکر و روغن نباتی داره. البته نیازی به گوگل نیست. برادرم متخصص اطفال هست، ...

روی بیسکویت مادر اصلا عکس نوزاده. بیسکویت مخصوص بچه هاست و از شش ماهگی مجازه خیلیا هم میدن فقط من نیستم. تعجبم چطور نشنیدی

نه بابا من که عمرا ازین چرت و پرتا بدم به بچه م. من برای وزن گیری یه مدل سرلاک بهش میدم که با آرد با ...

منم حریره بادوم میدم سرلاکم میدم. قطره آهتم میدم. این چیزا خیلی عادیه. چیز خاصی نیستن