سلام بدجوری فکر خودکشی اومده تو سرم.به هیچ جا نرسیدم تو زندگیم هرکی میبینم از من جلوتره.هیچحوره نمیتونم خودمو بکشم بالا.تو سن ۲۷ ترمدو دانشگاهم هنوز پول هیچی مهارتم که ندارم لاقل برم ارایشگر شم.امروز دقت میکردم میدیدم وای همه ی چی شدن جز من.زندگی با ذلت نمیخوام.هر چی فک میکنم خودکشی با ی راه آسون بهترینه برام البته با توجه به شرایط خودم لطفا دوستان ترغیب نشن برن تو فکر خودکشی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 بجهنم،غرورتو بغل کن تا بترکی!خیلی چیزا موند که نشد بگم...... حالا تو بمون با همونایی که واسه بازی کردن میخوانت.به جان خودت قسم از الان هر کی پیشنهاد بده قبول میکنم.حتی اگه دشمنات باشن.دیگه اندازه ی ارزن بهت اهمیت نمیدم چون بدجور جو غرور تورو گرفته! انگاری تو دختر شاهی و پاک ترین آدم دنیا و بقیه......!نمیخوام قسمی که خوردم بشکنم پس فراموشم کن منم فراموشت میکنم.👌👍🖐
سلام عزیزم اولا که شما سنی نداری درست رو بخون و به خدا توکل کن الان اکثر استخدامی ها تا ۴۰ سال هستن ...
بخدا امروز دیگه از بس فکر کردم فکر کردم فکر کردم دیدم خودکشی راه حله.چه روش خوبیم به ذهنم رسیده راحت و بدون درد.شهر ما دختر باید کارمند باشه یا خانواده مرفح داشته باشه تا بیان خواستگاریش یعنی زیبایی و نجابت دختر مطرح نیست با اینکه چهرمم همه میپسندن اما خب ندارم خواستگار حتی.تا من تموم کنم استخدام شم فک کنم سیو اندی سالم میشه دیگه کی اون موقع میاد سراغم.نمیدونم خواهر شما دعا کنیدمعجزه بشه
خوشگلم نکن هیچی ارزششو ندارههر کس مسیر خودشو میرهتو که از فردا خبر نداری؟نمیدونی چی میخواد بشه به خد ...
ممنونم ابجی لطف دارید.ولی نمیدونم ناامیدی بدی اومده سراغم.از بچگی که درگیره بیماری پوستی خیلی بدی شدم و تا خوب شدم خب طول کشید گرچه الانم هنوز هست روی بدنم.بعدم که نرسیدن به هدفها.زندگی پر چالشی داشتم.کاش میشد درست شه
خوشگلم نکن هیچی ارزششو ندارههر کس مسیر خودشو میرهتو که از فردا خبر نداری؟نمیدونی چی میخواد بشه به خد ...
اره خدایش دلم برای مامانم خیلی تنگ میشه یعنی فقط وابستگیم به آدم زیاده.از فکر اینکه این زن بعد من چیکار کنه دیوونم میکنه.دلمم براش میسوزه خودشم متاسفانه زندگی خوبی نداشته.
از نظر من این دنیای کوفتی خودش مثل یه سیرکه که اگه نخندی، باختی🤣😅
فعلا که هستی بخند و خوش باش با هر درد گرفتاری که توی زندگیت داری.
موفق باشی
سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 بجهنم،غرورتو بغل کن تا بترکی!خیلی چیزا موند که نشد بگم...... حالا تو بمون با همونایی که واسه بازی کردن میخوانت.به جان خودت قسم از الان هر کی پیشنهاد بده قبول میکنم.حتی اگه دشمنات باشن.دیگه اندازه ی ارزن بهت اهمیت نمیدم چون بدجور جو غرور تورو گرفته! انگاری تو دختر شاهی و پاک ترین آدم دنیا و بقیه......!نمیخوام قسمی که خوردم بشکنم پس فراموشم کن منم فراموشت میکنم.👌👍🖐