2777
2789
عنوان

از نگاه جامعه رابطه پسربیست ساله و دختربیست و هفت ساله جالب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 66 پست
دقیقا من واسه خودم یه پسر کوچیکتر بهم پیشنهاد داد و جوری ادعا میکرد گفتم بچه مردم از دست رفت یه جوری ...

پسرا خیلی اوضاشون خرابه خیلیم ناکسن و دروعگو باید امتحانشون کنید خودشونو به سادگی میزنن اصلا ساده نیستن حتی سن پاییناشون اون پیر پسراکه اوفف هفت خط عالم کلی هم اه نفرین پشت پیر پسرای سن بالاست دختر باید خیلی زرنگ باشه پسرو امتحان کنید مادر پسر مردم هم نشید اه 

من هر شب براش شام‌ میپختم میبردم سر کارش شب کار بود خودمم تا صبح میموندم یکروز قبل تولدم با یه به ...

چکارکردی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یمدت کیفو حال کن اونم خرجت کنه خوش باشید باهم ولی وابسته نشو مورد خوب دیدی برو عذاب وجدان هم نداشته ...

👏🏼👏🏼👏🏼دقیقا

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
خیلی حمایتم میکنه همه جوره تو محل کار و مالی و احساسی

به این چیزا نیس 

یکی میگفت ادم واسه نیازش خرج میکنه 

بعضی از مردها با خرج کرد اون غرور ابهت مردونه شون رو ارضا میکنن

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
خیلی حمایتم میکنه همه جوره تو محل کار و مالی و احساسی

فعلا نگهش دار  ولی کیسهای دیگه برای ازدواج رو رد نکن  چون ممکنه ۷ سال دیگه که تو شدی ۳۴ اون بره جلوی چشمت دختر ۲۰ ساله بگیره 

منم عمدا توی گروه مشترکمون گفتم ۵۰ ملیون بده از باباش بخرش اینا فروشی ان مهریه ندارن 😂

واقعا، هنوزم باهاش 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
به این چیزا نیس یکی میگفت ادم واسه نیازش خرج میکنه بعضی از مردها با خرج کرد اون غرور ابهت مردونه شون ...

پسرا ار اینکه یدختر گنارشون باشه هم پیشرفت میکنن هم جلوی بقیه احساس غرور میکنن مخصوصا جلوی دوستاشون دختر خیلی ساده ان 

پسرا خیلی اوضاشون خرابه خیلیم ناکسن و دروعگو باید امتحانشون کنید خودشونو به سادگی میزنن اصلا ساده نی ...

خیلی من خیلی ساده بودم اینم فهمیده بود میخواست منو خام کنه ولی ساده ام خر که نیستم 

بعد هم من اهل دوستی و رابطه و... نبودم 

وقتی هم فهمیدم به قول خودش عاشق شده 

دیگه هرچی گفتم نه کوتاه نمیومد منم از اون محل استعفا دادم 

بعدش فهمیدم رفته با یکی دیگه همین داستان رو اجرا کرده تهشم گندش در اومده اخراج کردن جفتشون رو 

و منم اومدم خونه دورکعت نماز شکر خودنم که خدایا شکرت که حرفاشو باور نکردم و دم به تله اش ندادم

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

خانومایی که راحت میگین بگرد باهاش وکیف وحال کنه اگه بچه خودتون بود هم اینقدراحت دوست داشتین بازی بخوره تو رابطه غلط و فقط برای خوشامد یه نفر مثل ابزارباشه

خانومایی که راحت میگین بگرد باهاش وکیف وحال کنه اگه بچه خودتون بود هم اینقدراحت دوست داشتین بازی بخو ...

اینا هم یه جا چوبشو میخورن 

حرام خوردن که فقط به دزدی و از دیوار مردم بالا رفتن نیس

پسرا ار اینکه یدختر گنارشون باشه هم پیشرفت میکنن هم جلوی بقیه احساس غرور میکنن مخصوصا جلوی دوستاشون ...

آیا دختری که پسری کنارش پیشرفت نمیکنه؟؟🧐خدایی از وقتی با مردها تعامل میکنم و از ذهنشون استفاده میکنم کلی تو کارم پیشرفت کردم و محکم تر و بهتر شدم 

خدایی دختر هم رشد میکنه قبول کنید؟؟

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
آیا دختری که پسری کنارش پیشرفت نمیکنه؟؟🧐خدایی از وقتی با مردها تعامل میکنم و از ذهنشون استفاده میکن ...

اگه پیشرفت کنه خوبه ولی مردا خیلی حسودن از پیشرفت زن خوشحال نمیشن و انرژی منفی میدن اکثرا ،اگه کمک میکنه پیشرفت کنی و خودشیفته نیست هزینه میکنه اهمیت میده پرنسس نیست خودخواه نیست قهر نمیکنه نازشو بکشی خودشو لوس نمیکنه دنبالش بدویی باهاش باش یمدت هم اون خوش میگدرونه هم تو ،ولی اگه مامان میخوادکه خودشو لوس کنه قهر کنه ناز کنه بدردت نمیخوره

2810