2777
2789
عنوان

کلاس کنکور انلاین بهتره یا حضوری

110 بازدید | 8 پست

من واقعا با انلاین رابطه خوبی ندارم حضوری خیلی بهتر میفهمم ولی میگن وفت گیره حضوری مگه کلاس و ازمون چندبار در هفته اس

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

زیاده حجمش زیادهه خیلییی 

انلاین بهترهه وگرنه میتونی ذخیره کنی بعدا نگاه کنی 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاده حجمش زیادهه خیلییی انلاین بهترهه وگرنه میتونی ذخیره کنی بعدا نگاه کنی

واقعا نمیفهمم شاید باورت نشه حتی کلاس انلاین زبان موسسه گرفتم بزور پاس میکردم ترم هارو با اینکه وقتی حضوری میرفتم نمرم بالای 90  بود

آزمونو برو حضوری چون جَوِش بیشتر شبیه کنکوره چون رو صندلی میشینی بچه ها دورتن پاسخ برگ و سوالا جلوته و استرست میریزه و تست زنیتو مدیریت زمانت قوی تر میشه

نهایتم سه ساعت وقتتو میگیره 

و آزمونم هر دوهفته یکبار جمعه هاست چه گاج بری چ قلمچی 

کلاس تدریسم انسانی آنچنان کلاسی نیاز نداره یه عربیو منطقو ریاضیو اقتصاده که اگه خیلی ضعیفی باید کلاس براش بری یا برا عروض قافیه علوم فنون...

ولی خب من خودم با آنلاین راحت تر بودم

کاربری دونفر
آزمونو برو حضوری چون جَوِش بیشتر شبیه کنکوره چون رو صندلی میشینی بچه ها دورتن پاسخ برگ و سوالا جلوته ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم🩵

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم🩵

فدات شم عزیزم

بازم اگه سوالی داشتی بپرس

و ازت میخام همه ی توانتو بزاری من هم افسردگی گرفتم سال آخر هم حال مامان بزرگم بد شدو فوت کرد درگیر اون شدیم همه نتونستم درس بخونم و پشت گوش انداختم الان که کنکور تموم شد دارم ضربه شو میخورم

ازت میخام حتی اگه روزی نشستی گریه کردی دیگه نکشیدی حس کردی تنهایی حس کردی تهش هیچی نیستو نتیجه نمیگیری فقط یک لحظه به این فکر کن که اگه الان تلاش نکنی و این چند ماه صدتو نزاری مجبوری یک ساله دیگه بدتر از این روزارو تحمل کنی،یا دربهترین حالت بری آزاد و کلییی هزینه های الکی برای رشته ای کنی که تو دولتی رایگان با کمترین هزینه میتونستی بخونیش

کاربری دونفر
فدات شم عزیزمبازم اگه سوالی داشتی بپرسو ازت میخام همه ی توانتو بزاری من هم افسردگی گرفتم سال آخر هم ...

مرسی عزیزم ایشالله موفق باشی💓

واقعا نمیفهمم شاید باورت نشه حتی کلاس انلاین زبان موسسه گرفتم بزور پاس میکردم ترم هارو با اینکه وقتی ...

سلام عزیزم.

بستگی به خودت داره ولی اگه ۱۲ امی هستی چون تایم مدرسه داری سخته فقط برای درسایی برو که خیلی ضعیفی و از درسنامه متوجه نمیشی.

داداشم امسال کنکور داشت فقط با درسنامه پیش میرف و اگرم جایی مبحثی متوجه نمیشد از گوگل میاورد و به نتیجه دلخواه رسید شاید بتونی با درسنامه اوکی بشی