2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظر منو میخای برو قلمچی اما هرکدوم که رفتی کتاباشونو نخر چون بدرد نخورن😂فقط برای جامعه شناسی اون کت ...

من میرم دوازدهم کتاب ابیاشو از کسی گرفتم ولی برا چندسال پیشه جامعه شناسی هم داره خودم اول میخواستم برم قلمچی ولی بعضیا میگن تقلب داره و اینا واقعا نمیدونم چسکار کنم 

تو از چه نظر راضی بودی از قلمچی

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
من میرم دوازدهم کتاب ابیاشو از کسی گرفتم ولی برا چندسال پیشه جامعه شناسی هم داره خودم اول میخواستم ب ...

هوم من امسال کنکور دادم اما متاسفانه جدی نگرفتم الان بین پشت کنکورو آزاد گیر کردم

ولی از همه نظر قلمچی بهتر بود من خودم نخوندم که نتونستم...

ولی بزار تا برات مقایسه کنم

1ـ قلمچی جامعه آماریش بیشتره اگه گاج5هزار نفرن قلمچی20هزار نفرن

پس وقتی نتایج میادو رتبه در آزمونو میدن تو بهتر میتونی نتیجه کنکورتو پیش بینی کنی

۲ـوقتی صبح جمعه آزمون میدی عصرش ساعت4،5 نتایج قلمچی میان اما گاج هی عقب جلو میشه رو مخه

3ـ اکثر کسایی که دیدم با چشمم نتیجه گرفتن همه قلمچی رفتن از گاج کم کسی نتیجه گرفته

4ـ سطح سوالای گاج چرتو پرتن خیلی قلمچی سطحش بالاتره

5ـ این ویژگی بنظرم ضعف قلمچیه... اونم اینه که سوالاش اکثرا از داخل کتاباشه ولی بازم بنظرم آنچنان مهم نیست کسی که درست درسشو بخونه هرسوالیو میتونه بزنه ربطی به این چیزا نداره

کاربری دونفر