2777
2789
عنوان

با شوهری که غلام خونوادشه چیکار باید کرد واقعااا…

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 35 پست
شوهر منم تقریبا این مدلی بود و من بیشتر از شما عذاب میکشیدمواقعا بخش عمده مشکلاتم صرف نادیده گرفتن م ...

چقد برات خوشحالم عزیزم💕

دقیقا همه ی دعواهای ما هم سر این موضوعه

که چرا وقت و اهمیتی ک برای خونوادت قائلی برای من و زندگیت قائل نیستی

منم چندبار خواستم این کارو کنم مثلا با دوستام رفتم بیرون،با خونوادم،ولی دیدم اونم بهونه میگیره همش زنگ میزنه کی میای پس؟من تنها موندم تو خونه!بس نیس انقد بیرون بودن؟با اینکه دو سه ساعت رفتم

بعد ک بهش میگم چطور تو میتونی برای همه وقت داشته باشی بدون اینکه نگران باشی من تنها موندم اما من نمیتونم؟

هیچوقتم جوابی نمیگیرم

درسته اما چرا اینجا فقط تاپیک مادرشوهر میزنن تاپبک مادر خودشونو نمیزنن؟ یعنی فقط و فقط مادرشوهر ها ب ...

با مادرت میتونی مشکلتو حل کنی ولی با مادرشوهرت نه!

چون اون قصدش کنترل کردن بچه ی خودشه نه تو…

ولی همین رفتار زندگی تورم تحت الشعاع قرار میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا پای طلاق رفتم دوسال پیش۷ ماه خونه پدرم موندم فقط دادگاه رفتیمو اومدیماومدن به غلط کردن افتادن ...

کاملا درک ت میکنم .باور  کن این درد خیلی هاست .خانواده شوهر میگن عروس به ما احترام بزاره رو سرش حلوا حلوا کنه بعد پسر ما به خانواده زنش رو نده بهشون احترام نزاره .باهاشون صمیمی نشه.

کاملا درک ت میکنم .باور کن این درد خیلی هاست .خانواده شوهر میگن عروس به ما احترام بزاره رو سرش حلوا ...

بخداااا دقیقااااا همینه

خیلی بچه گونه و بدون منطق حسادت میکنن

یکی نیس بگه شما هر روز پسرتونو میبینین حتی شده در حد سلام احوال پرسی ولی من شاید نهایتاا دو روز در هفته خونوادمو ببینم

چرا همینم باعث حسادتتون میشه؟

دائما تحریکش میکنن ک فلانی به ما اینو گف اینطوری کرد بی احترامی کرد…حتی دشمنای خودشونو با شوهرمم دشمن کردن…فقط واسه اینکه اون حس توجه شوهرمو نسبت ب خودشون بیشتر کنن

بزار برات مثال بزنم:مادرشوهرم نافش افتاده بود دل درد داشت من هرچقد بهش گفتم نافت افتاده باید جاش بند ...

مادر شوهرت جوونه ؟ ناف مگه می افته ؟ در هر صورت درد شکمی خطرناکه .حالا اگه خدای نکرده آپاندیس بود چی ؟ 

✔️ خبرنگار 
یعنی مادرای ما با شوهرامون مشکلی ندارن؟

مادرای ما واقعا انتظار دارن ما هر روز بریم پیششون؟

همه ی کاراشونو انجام بدیم؟

از زندگیمون بزنیم که در خدمت اونا باشیم؟

شما یکبار همچین رفتاری با خونوادت داشته باش تا ببینی شوهرت چطور ازشون متنفر میشه

چقد برات خوشحالم عزیزم💕دقیقا همه ی دعواهای ما هم سر این موضوعهکه چرا وقت و اهمیتی ک برای خونوادت قا ...

مرسی- من هنوزم که میرم حواسم هست خیلی طولانی نشه که باعث اذیتش بشه که نتونم مجدد برم و اذیتم کنه  یعنی یه ساعت معقول میرم و برمیگردم 

این رفتن و امدنا باعث میشه وقت ما هم پر بشه و یه تفریح کوچولو داشته باشیم که حوصلمون سرنره و حال روانیمون خوب بشه

از طرفی وقتی تنها میرید و همسرتون میفهمه وابسته اون نیستید خیلی چیزا میاد دستش و دیگه نمیتونه شما رو با نبودش اذیت کنه 

صرفا با رعایت زمان رفت و امد این کار رو شروع کنید ان شالله که مشکلتون حل میشه و اینکه اصلا گله نکنید ازش که نیست و کجاست و با خانواده اش هست

لپ مطلب اینکه با خودتون حال کنید و منتظر نباشید همسرتون حالتون رو عوض کنه ولی همه اینا در کمال احترام و مدارا انجام بدید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
مادر شوهرت جوونه ؟ ناف مگه می افته ؟ در هر صورت درد شکمی خطرناکه .حالا اگه خدای نکرده آپاندیس بود چی ...

اره ۴۵ ساله

اره شب قبلش از بلندی پریده بود

هممون میگفتیم که مشکلت اینه ولی حتی نخواست گوش بده  بار اول خودم بردمش دکتر سونوگرافی اینا کردن گفتن هیچیت نیست

اوردمش خونه دوباره پاشده بود رفته بود بیمارستان ک بستریش کنن

تا نبینی نمیتونی لمس کنی که چی میگم واسه همینم هست که حرص میخورم چون رفتاراشون خیلی احمقانه و بی منطقه

اره ۴۵ سالهاره شب قبلش از بلندی پریده بودهممون میگفتیم که مشکلت اینه ولی حتی نخواست گوش بده بار اول ...

جوونه ماشالا. من خیال کردم پیره .مادر شوهرم من خیلی دلم رو شکونده 

✔️ خبرنگار 
مرسی- من هنوزم که میرم حواسم هست خیلی طولانی نشه که باعث اذیتش بشه که نتونم مجدد برم و اذیتم کنه یع ...

اره منم با نظر تون موافقم .این جور مرد ها فقط با این روش یکم درست میشن ..هر چقدر بخوای براشون توضیح بدی بیشتر واکنش عکس نشون میدن 

مرسی- من هنوزم که میرم حواسم هست خیلی طولانی نشه که باعث اذیتش بشه که نتونم مجدد برم و اذیتم کنه یع ...

کاش میتونستم انقد خونسرد با این قضیه کنار بیام

اما واقعیتش اینه ک خیلیییی اذیت میشم؛همش با خودم میگم چرا برای من خسته اس،بی حوصله اس،خوب حرف زدن بلد نیس،محبت کردن بلد نیست،ولی با خانوادش اصلااا اینطور نیست…تو بدترین شرایطم که باشه خودشو بهشون میرسونه؛چرا از دست دادن اونا براش انقد مهمه ولی مهم نیست که یه روز منو بابت این رفتاراش از دست بده؟

خیلی از بیخیالی هاشو نسبت به زندگی  برای خودم توجیح میکنم که حتما حواسش نبوده و این حرفا…ولی میبینم دقیقا همون رفتاری که میخواستم رو با خونوادش داره و اتفاقا خیلیم حواس جمعه

جوونه ماشالا. من خیال کردم پیره .مادر شوهرم من خیلی دلم رو شکونده

فقط مشکلم با مادرش نیست کلا همشون همینطورن

پدرشم همینطور و حتی بیشترررر

چون باز مادرشوهرم یه مقدار بیخیاله ولی پدرشوهرم خیلی حسود و حساسه نسبت به اینکه شوهرم به یکی جز خودشون توجه کنه

انگار تو رقابت قدرتن که فقط به من ثابت کنن تو غریبه ای بیش نیستی و پسرما تا ابد برای ماست

برای همین دوس ندارم باهاشون وارد بحث بشم ک دست از این کاراتون وردارین چون میدونم دلشون خنک میشه و بدتر میفهمن کارشون درسته

مادر شوهرت جوونه ؟ ناف مگه می افته ؟ در هر صورت درد شکمی خطرناکه .حالا اگه خدای نکرده آپاندیس بود چی ...

منظور اسی  اینه  بیشتر  از اینکه دنبال خوب شدن خودشون باشن ترجیح میدن با بیماری توجه بچه شونو به خودشون جلب کنن .مثلا یه مادر شوری میشناسم مریض بود رگ ها ش گرفته شده بود به پسرهاش الکی گفته بود دکتر گفته سرطان داری .که بچه هاش نازشو بکشن هر شب خونه خودشون نگه دارن ازش پرستاری کنن .

2810