2777
2789
عنوان

با شوهری که غلام خونوادشه چیکار باید کرد واقعااا…

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 35 پست
منظور اسی اینه بیشتر از اینکه دنبال خوب شدن خودشون باشن ترجیح میدن با بیماری توجه بچه شونو به خود ...

چقد خوب درک کردی😭برای منم بخدا دقیقا همینن

چیکارشون کنم واقعا؟

دیگه به سرم زده 

کاش میتونستم انقد خونسرد با این قضیه کنار بیاماما واقعیتش اینه ک خیلیییی اذیت میشم؛همش با خودم میگم ...

منم خونسرد نبودم واقعا این مسائل آزار دهنده است ولی راهی برای تغییرش نیست چون بدتر میشه

روی خودتون کار کنید کتاب بخونید این سوالایی که توی ذهنتون هست و ازار میده شما رو فراموش کنید مقایسه نکنید

باور کنید منم مثل شما اذیت شدید بودم ولی شد تونستم اهمیتشو برای خودم کم کنم شما هم میتونید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خونسرد نبودم واقعا این مسائل آزار دهنده است ولی راهی برای تغییرش نیست چون بدتر میشهروی خودتون کا ...

سعی خودمو میکنم😔هربار به روم نمیارم ک ناراحت شدم ینی حرفی ازش نمیزنم ولی شوهرم از حالت چهرم و رفتارم میفهمه ولی باز تکرار میکنه…

اگه ام بگم نههه اصلا مشکلی ندارم حالا مشکل میشه دوتا؛دیگه منم قاطی این ماجراها میکنه مثلا انتظار داره منم همونقد برا خونوادش تایم بزارم یا دائما تو سفرامون باید باشن

سعی خودمو میکنم😔هربار به روم نمیارم ک ناراحت شدم ینی حرفی ازش نمیزنم ولی شوهرم از حالت چهرم و رفتار ...

ببین وقتی خودت ریلکس باشی ناخوداگاه همه چیز درست پیش میره

وقتی برای خودت برنامه بریزی و منتظرش نباشی ناخوداگاه این حجم از ناراحتیت کم میشه

ان شالله بتونی از پسش بربیای

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من تا پای طلاق رفتم دوسال پیش۷ ماه خونه پدرم موندم فقط دادگاه رفتیمو اومدیماومدن به غلط کردن افتادن ...

اهان منم مثل شما دعوا انداختم و دادو بیداد که غیر شوهر من دوتا پسرداری که باهاتون یه ساختمون هستن چرا بما هرلحظه میزنگید و از کار و زندگی انداختید یکم درست شدن ولی اینو بگم با خانوادم جایی نمیریم حساسیت نشون ندن با رفقای شوهرم بریم یکمم تشویق هم میکنن با خواهرام بریم دعوا میندازن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چقد خوب درک کردی😭برای منم بخدا دقیقا همیننچیکارشون کنم واقعا؟دیگه به سرم زده

اسی این جور روابط ها تو بعضی خانواده ها هست یه جور رابطه سمی هستش .کلا نظم خانواده و زندگی همه از هم میپاشه .در کل هیچ کاری نمیتونی بکنی چون شوهرت هنوز پی به رفتارای اشتباه خانواده نبرده .براش عادیه .فعلا باید تحمل کنی.چون فقط به زندگی خودت ضرر میزنی اعتراض کنی .