2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم خدارو صدا بزنم

91 بازدید | 25 پست

من قبلن آدم مذهبی بودم همیشه خدارو در نظر داشتم ولی واقعا خدا هیچی تو زندگیم نقش نداشت خودم به بدبختی خودمو بالا کشیدم هیچ برگه شانسی از طرف خدا برام نیومد در حالی که من همیشه یادش میکردم وار یه دوره به بعد به خدا بی‌اعتماد شدم ولی اوضاعم بدتر شد به خاطر مشکلاتم به خاطر اعصاب خرابم واسترسهای زندگیم  الان دوستدارم خدارو صدا بزنم ولی همش اطرافیانم رو میبینم به چه راحتی زندگی میکنن ویادی از خدا نمیکنن  ولی من جون کندم  تا کمی زندگیم روبه راه شه ولی انگار خدا دوست داره من حالم خراب باشه تا برم صداش بزنم 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روزی در اوج مشکلات بودم و مثل شما فکر میکردم خدا رهام کرده و صدامو نمیشنوه چقدر صداش کردم

بعد از گذشت چندین سال از اونموقع الان متوجه میشم که تو بقل خدا بودم و اون مشکلات اگه نبود الان زندگی من خیلی سخت تر بود و از خدا ممنونم بخاطر اون مشکلات

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

اونا مشکلی ندارن و یادی از خدا نمیکنن چون خدا مشکل نداده بهشون و نمیخواد که صداش بزنن و باهاش صحبت کنن

یه جا دیدم میگفت ، خدا وقتی دلش برات تنگ میشه ، یه مشکل میذاره تو دامنت ، تا بری پیشش ، باهاش حرف بزنی و یادش کنی

دهه هشتادیامون یکی یکی رفتن بغل امام حسین ، یعنی میشه یه روزی مثل شهیده فائزه رحیمی و شهید آرمان علی وردی شهید بشیم؟میشه امام حسین مارو هم بغل کنه؟میشه یه روزی رو سنگ قبرمون بنویسن شهیده؟ اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

[QUOTE=353911908]خدا چجوری باید نقش می داشت یعنی چه انتظاری داشتی[/QUOTE

موقعیتی درست میشد شوهرم کارش بهتر میشد 

یا تو دل شوهرم می‌انداخت که برم کار جدید 

کار الآنم واقعا سخته 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

عزیزم از کجا مطمئنی اطرافیان یادی از خدا نمی کنن؟؟

یا زندگی خیلی راحتی دارن؟؟

باید با تمام وجود به خدای خودت اعتماد کنی و بهش باور داشته باشی

همین مسئله اگه هیچ ثمره ای برات نداشته باشه حداقل آرامش خاطر و امید و انگیزه رو بهت میده

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
تموم اون مواقعی که فکر میکردی خودت داری خودت رو بالا می‌کشی خدا کمکت می‌کرده و خبر نداشتی .

نمی‌دونم الان نمیشه توضیح بدم مشکلاتم فروانه 

ولی وقتی میبینم یه نفر مشکلاتشو میگه مشکلات خودمم میبینم چیه واقعا مغزم سوت می‌کشه به طرف میگم این مشکل نیست تو داری من دارم هروز با مشکل تو زندگی میکنم

اگر از یاد خدا روی برگردانی برای تو زندگی سخت خواهد بود. این در قرآن اومده

باورت میشه یه جورایی دیگه نمیتونم قرآن رو درک کنم

قرآن مایه شفای دلهاست . فقط گناهانمونه که نمیذاره ما ازش بهره مند بشیم.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

دقیقا ،درک میکردی که مشکلات برتو اسان میشد ،ماهممون درسختی داریم زندگی میکنیم 

واین زندگی رو ما انتخاب کردیم ،سختی شو ماانتخاب کردیم، وحتی وقتی درعالم ذر بودیم خودیم به اصرار خودمون امدیم ، پس صبور باش وتوکل برخداکن و پله پله برو جلو مطمئن باش خداوند همراهته عزیزم 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

یه روزی در اوج مشکلات بودم و مثل شما فکر میکردم خدا رهام کرده و صدامو نمیشنوه چقدر صداش کردمبعد از گ ...

چی بگم ولی خدا دوست داره بنده اش هرروز گریه کنه بره جلو آینه چشم خونی و ورم کرده شو  ببینه و از سرنوشت خودش  و قیافه و شوهر و زندگبش حالش بهم بخوره 

نمی‌دونم چی بگم ولی خدا هم اون زمان که صداش میزدم با من نبود و همین الان که دیگه صداش نمی‌زنم 

قرآن مایه شفای دلهاست . فقط گناهانمونه که نمیذاره ما ازش بهره مند بشیم.

چه گناهی عزیز تا یک سال پیش آنقدر مهربونم ودل رحم بودم که حتی اگه کسی با من مشکلی داشت تقصیر کار اون بود من میرفتم پیش قدم میشدم 

ولی الان دل سنگ تمرین آدم شدم فقط این دل رحمیم مقدار خیلی کم برای دخترم هست وگرنه با همه دل سنگم هیچ نگاه نمیکنم حتی طرف مادرمه یا پدرمه یا خاهرمه 

چه گناهی عزیز تا یک سال پیش آنقدر مهربونم ودل رحم بودم که حتی اگه کسی با من مشکلی داشت تقصیر کار اون ...

بخشیدن رو تمرین کن . به عنوان کسی که ساده و دل رحم بود بعد دل سنگ شد باید بگم فقط روحت رو سنگین سنگین تلخ میکنه.

کسایی که اذیتت کردن هیچیشون نمیشه . تو روحت تلخ و سرد میشه.

برای خودت و روحت هم که شده همون آدم سابق باش . ولی عاقل تر

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
2810