2777
2789
عنوان

کیا سلفری دادن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انقدر استرس نداشته باش

شاید سونوگرافی اشتباه کرده یا تبحر لازم رو نداشته اینجوری گفته

من آزمایش غربالگری اولم ریسک سندروم یک به چهارصد بود حدودا دکتر گفت آز کوادمارکر بده که ارزونتر از سلفریه احتمالا جوابش خوب میشه منم آز کواد دادم جواب اومد ۱ به ۲۲ !!!!!!!!!!!!

یعنی حالم خرااااااااب بودااااا

بعدش رفتم آنومالی تا دکتره فهمید من ریسک بالا داشتم شروع کرد چپ و راست عیب گذاشتن رو بچم که نمیدونم دور شکمش کمه و پاهاش کوتاهه و .... دق داد منو عملا مرتیکه درصورتیکه بهترین سونوگراف شهرمون بود و همه روش قسم میخوردن در نهایت به من گفت احتمالا بچت سندرومه که هم جواب آزمایشت ریسکش بالاست هم سونو اینجوریه

من اون روز انقدررررر گریه کردم مردم رسما

فرداش رفتم سلفری دادم و آنومالی رو مجدد جای دیگه تکرار کردم که دکتره گفت توی سونوی آنومالی هیچ مشکلی نداره بچت و سالمه بعد از یک هفته هم جواب سلفری اومد و اونم سالم بود و بعدشم بچم به دنیا اومدو خداروشکر سالمه

اینارو گفتم که بدونی حتی اگه یه سونوگرافی خیلی معروفم باشه احتمال خطا داره پس خودتو الکی نگران نکن وقتی سلفری خوب بوده یعنی همچی اوکیه

سلام عزیزم انقدر استرس نداشته باششاید سونوگرافی اشتباه کرده یا تبحر لازم رو نداشته اینجوری گفتهمن آز ...

ممنون گلم انشالا بچه های منم سالم باشن دعا کن برام سه ماه دیگه بیام تاپیک بزنم بگم بچه هام سالم بدنیا اومدن🥲

ممنون گلم انشالا بچه های منم سالم باشن دعا کن برام سه ماه دیگه بیام تاپیک بزنم بگم بچه هام سالم بدنی ...

خیالت راحت باشه درسته امینو میگن ۱۰۰٪ جوابش درسته هرچی باشه ولی سلفری هم ۹۹/۹ یعنی اینم با ۱۰۰٪ فرقی نداره احتمال اینکه سونو خطا کرده باشه خییییییییییییلی بیشتر از اینه که سلفری اشتباه شده باشه وقتی سلفری میگه سالمن مطمئن باش فندوقات سالمه سالم منتظرن به دنیا بیان😊 انشالله خدا برات حفظشون کنه دوقلو خییییلی خوبه🥰