2777
2789
عنوان

من خیلی عاشقش بودم

126 بازدید | 8 پست

خیلی خیلی خیلی زیاد ولی اون ازدواج کرد دوس پسرم نبود

خیلی حالم بده همه میگن قسمت نبود حالا که هیچی دست خودم نیست و قسمته همه چی دیگه هیچ وقت عاشق نمیشم و ذوق هیچیو ندارم چون شاید قسمتم اصلا ازدواج نباشه یا ازدواج با یه بی ریخت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودت پافشاری میکردی جلو خانوادت وایمیسادی.خیلی ساده بود

نکردم چون یه بار گفتم مادرم خودشو زد صورتش زخم شد منم بعد اون قسم خوردم دیگه هیچ حرفی راجبش نزنم خودم می‌دونم همه چی تقصیر خودمه 

نکردم چون یه بار گفتم مادرم خودشو زد صورتش زخم شد منم بعد اون قسم خوردم دیگه هیچ حرفی راجبش نزنم خود ...

دقیقا تقصیر خودته.من بودم تو روی خانوادم وایمیسادم.حتی اگه طردم میکردن!بهرحال عشق جنگیدن میخواست.یبار مادرت خودشو چنگ مینداخت دوبار مینداخت سه بار.بالاخره کوتاه میومد

دقیقا تقصیر خودته.من بودم تو روی خانوادم وایمیسادم.حتی اگه طردم میکردن!بهرحال عشق جنگیدن میخواست.یبا ...

حالا که خودمو کشتم داغم موند رو دل مادرم می‌فهمه چه کار کرده با دل من