2777
2789

⭕⭕ عنوان اینو نوشتم ک بیاید ببخشید 😂🙊

راستی این سوال دوستمه ،اکانت نی نی سایت نداشت گفتم بجاش بپرسم ⭕⭕

سلام میتونید با دلیل راهنماییم کنید  ؟

گاهی وقت ها زمان مهمه

الان من موندم برم دنبال علاقه یا نه برم زندگی معمولی رو انتخاب کنم

♦️مورد اول علاقه ام هست ، 

ینی شغلی ک دوست دارم  ولی باید حتما ی مدت دورکاری کار کنم  چون حضوری آدمم حسابم نمیکنن و کار رو خوب یاد نمیدن و هم بهش علاقه دارم چون زندگی رویاییم  رو میتونم  بسازم

♦️مورد دوم  شغل کارمندی و شوهر کردن

چون تو خونه بمونم شوهر گیرم نمیاد و سنمم زیاد شده ۲۹ هستم 😅

الان دو راهی بدی دارم ک موندم کدومو  انتخاب کنم

واقعا زمان خیلی مهمه

⭐حدودا ۸ سالی هست کل تایم رو خونم  و جایی نمیرم ن مهمونی ن جشن ن عروسی هیییچ  چون شهر غریبیم 

رفت و آمد با کسی نداریم 

ینی کسی منو نمیبینه  ک بخواد برای خواستگاری پیش قدم بشه چ مادر پسره ، چ خود پسره

🌟کسی نمیدونه وجود دارم و اینم میدونم ک دخترا تا ی سنی خواستگار دارن ک من همون دوران رو تو خونه بودم 

اگ علاقه و شغل آینده رو انتخاب کنم باید حداقل ۲ سال دیگ کم کم یا یه سال دیگ خونه بمونم بعد برم سرکار حضوری 

اگ کارمندی دیگ هیچ فرصتی پیش نمیاد برم دنبال علاقم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو دنبال رویاهاتبرای شوهر کردن وقت زیاده

۲۹ سالشه دیر نمیشه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

منم همش تو خونم به خاطر یه مشکل جسمی که برام پیش اومده و خیلی ازین موضوع ناراحتم شبا خوابم نمیبره

امیدوارم ک سلامتیت رو خیلی زود یدست بیاری 

ولی خودتو  ب یه کاری مشغول کن 

بیرون برو مث دوست من افسرده نشی ک الان بیرون رفتن سختش شده 

امیدوارم ک سلامتیت رو خیلی زود یدست بیاری ولی خودتو ب یه کاری مشغول کن بیرون برو مث دوست من افسرده ...

ممنون عزیزم مشکل کمرم باعث شده سر کار رفتن خیلی سخنم باشه برا همین نتونستم برم دیگه واقعا هم افسرده شدم 

عزیزم در مورد اون تاپیک خواستگار اهوازی اومدم جوابت بدم هر کاری کردم پست نشد

دختر کدبانو سنگین خانواده دار اکثرا پسند میکنند پوشش هم بستگی به خود طرف داره چجور زنی بخواد فوق العاده زن دوستن من هرکیو دیدم با مرد اهوازی وصلت کرده خوشبخت شده خودمم خواستگار عرب بیاد درنگ نمیکنم متاسفانه نمیاد😅

بازم ببخش اومدم تاپیکت کامنت گزاشتم

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

عزیزم در مورد اون تاپیک خواستگار اهوازی اومدم جوابت بدم هر کاری کردم پست نشددختر کدبانو سنگین خانواد ...

مرسی مهربون ❤❤❤❤❤