2777
2789
عنوان

عروسیاتون چن ساعت طول میکشههه

127 بازدید | 18 پست

ما امشب رفتیم عروسی انقد زود به نظرم تموم شد.. هشت و بیست رسیدیم نزدیک ۹ عروس اومد یازده و نیم میشه گفت تموم شد دیگه تا مردا ام شام خوردن ۱۲ شد و اومدیم خونه 🌝البته اتوبوس آورده بودن بعدش عروس کشون و اینا بود ولی ما نرفتیم..

به نظرتون کم نبود؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله برون دختر عموم از۷رفتیم۲ اومدیم خونه عروسی پسر عموی شوهرم۵رفتیم ساقدوش بودیم ساعت ۴خونه بودیم تا۴ زدن و رقصیدن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ما یه عروسی اصفهان رفتیم..از ۷ شب تااا ۴ صبح

باورم نمیشد ینی من ک خسته بودم با خانوادم رفتیم

عروسیش هم مختلط بود کلا حالم بد شد..تا حالا مختلط نرفته بودم و دیگم غلط کردم ک برم

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ
بله برون دختر عموم از۷رفتیم۲ اومدیم خونه عروسی پسر عموی شوهرم۵رفتیم ساقدوش بودیم ساعت ۴خونه بودیم تا ...

اووه مهمونت برنگشتن؟ مهمونای ما تا پذیرایی میشن بلند میشن😐بعد اینکه تا ۴ صبح گرفته بودین تالار یعنی؟

اووه مهمونت برنگشتن؟ مهمونای ما تا پذیرایی میشن بلند میشن😐بعد اینکه تا ۴ صبح گرفته بودین تالار یعنی ...

آره ۱۰۰میلیون اضافه تر داده بودن ب صاحب تالار هم مختلط بود هم تا صیح  موسیقی اینا به راه بود

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار