2777
2789
عنوان

ساعت 2 شب باشوهرم دعوا شد زدمش

741 بازدید | 37 پست

خواب بود بیدارش کردم یکم غر زدم عصبی شدم زدم تو گوشش گفتم. منو ببر خونه مامانم اونم منو آورد گفت میرم در خواست طلاق میدم 6 ماه میرم زندان 

راستش من دو سالو نیم عقدم ایشون ی خونه خیلی کوچیک پایین شهر ساخته من بهش هیچی نگفتم قانع بودم هر چی میگم بریم خرت و پرتاش بریزیم بیرون بریم سر زندگیمون گوش نمیده ب کوچیک ترین عروسی یا حتی فقط لباس عروس و آتلیه راضی شدم ولی گوش نمیده 

از پدر مادرم حرف شنوی نداره خونمون نمیاد منم میرم ببینمش مادرش آزارم میده... خیلی روم فشار همه. میپرسن کی میری سر زندگیت بنطر خودم برای درآوردن لج خانوادم لفتش میده... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون قانعی اینجوری شده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من تحت فشارم ب هیچم راضی شدم ولی گوش نمیده

فکر میکنی نصف شب بیدارش کردن و زدنش چیزیو حل میکنه؟؟

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
اصلا نمیاد تو جمع بزرگترا

خب این آدم بی منطق که حرف حرفه خودشه تکلیف عروسی هم مشخص نمیکنه دقیقا میخوای چیکار؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤