2777
2789
عنوان

شوهرم گردو و شیره رو داد ب مامانشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 6284 بازدید | 164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا بخاطر گردو اینا ناراحت نشدمفقط باهاش سر این دعوا کردم گفتم من از نیاز هام میزنم پول جمع میکن ...

مشخصه لج کرده بحث و اصرار فایده نداره قلق شوهرتو یاد بگیر

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب دلم میخواست به مامانمم بدم

میگه کمتر داده شاید اون باغ رو با حمایت پدر و مادرش خریده اون آقا و شاید های دیگه چون بخوای فکر کنی هیچکس چیزی رایگان نمیده به کسی حتما حمایت میشه از جای دیگه و این‌که گفته برا مامانم بده ما مردا اینجوری فک میکنیم ک حسادت داره به مادرمون و پسرای ایرانیم ک مامان دوست شدیدا و...

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

یاد خودم افتادم... حامله بودم تو فصل گلاب گیری با مادرشوهرم رفتیم کاشان.. چند شیشه گلاب به تعداد آوردیم.. من دو شیشه برای مامانم و عمم گرفتم و چند شیشه هم از اون شربت های رنگی.. مادرشوهرم از اونا نخواست.. اون موقع پدرشوهرم ول کرده بود و رفته بود شهرستان تو یه خونه قدیمی خرابه زندگی میکرد.. مثلا کشاورزی میکرد اونجا.. از کاشان رفتیم اونجا . گلاب جاریمو دادیم ، مادرشوهرم مال خودشو برداشت.. یکی از شیشه هایی که من گرفته بودم و همه اون شربت ها رو برای پدرشوهرم جا گذاشت😐 من نمیدونم یه مرد تنها گلاب به چه دردش میخورد.. اونقدر بیشعور بود که حتی نگفت حامله س یکی از شربت هارو برا خودش بزارم... یه سال بعد که باز رفتیم اونجا دیدم همه شیشه ها دست نخورده و کثیف و خاکی رو زمین قاطی خرده ریزا افتادن...خلاصه اینکه مادرشوهر حروم لقمه زیاده... فقط شما نیستی

خب الان چ رفتاری نشون بدمدوس دارم برا مامانم ببرم خیلی زحمتمو میکشه همیشع

خب دیگه انگورو گفتی داد

شیره رو گفتی نداد

دوباره چرا گردو رو میگی

خودت کار کن از پولت برا پدرمادرت خرج کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

یه گونی گردو برمیداشتی میگفتی خودم پوست میگیرم برا خودتو خانکاده ات میگداشتی انگورهم وقتی شیره گرفت ...

مسالم همینه ک نمیاره خونم

مستقیم میبره تحویل مادرش میده

وقتی شوهر قدر شناسی نداری دائم جلوش سهم مامانم حق مامانم نگو، حساسش کردی 

واسه یه شیره انگور و دو کیلو گردو خانواده خودتو خوار و خفیف نکن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

شما سال دیگه زرنگ باش بشین خونه بچتو بزرگ کن کمک نرو 

رفتی هم اول سهم خودتو مامانتو جداکن بقیشو بده اونا نه اینکه اونا بردارن سهم تورو بدن گردو هم پوست نگیر 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اونم سوء استفاده این مرداست دیگه همیشه از خانواده زنشون طلبکارن

خب درست نیست توقع کمک و از یکی دیگه داشته باشن ولی مهر و محبت و جای دیگه خرج کنند

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خودم سوا میکنم از اولهی به اون نمیگم سهم مامانم سهم مامانممثلا سه تا گونی میکنم گردو رو میگم این که ...

اصلا هرچیزی ک میاریم دست من نمیاد ک

از باغ مستقیم میرسه دست مامانش برا خودمونم مادرش جدا میکنه