2777
2789
عنوان

بدم میاد تاپ بپوشممم متاهلم 🥲😐

4035 بازدید | 148 پست

شوهرم میگ بپوشم  چن ماه یبار میپوشم ولی چون بازوهام لک داره و کمر معذب میشم بدم میاد با اینک اون خوششم میاد نمیدونم چرا ب  لکا چجور دقت نمیکن بدش نمیاد یعنی لک تیره داره بازوم ..و ککمرم..تازه بازوهامم بوس میکنه ..البته کرم سفید کننده هم میمالم هووف کاشبازوهام صاف سفید بود خدا ..بدنم گندمی ولی بازوهام.اصن بازوهام ب قیافم نمیخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که نمیتونم استین دار بپوشم حتما باید تاپ بپوشم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

چقد مث منی. من بخاطر لک بدنم مث تو اعتماد ب نفس ازدواج ندارم. اون اقایی ک خواستگارمه و پارتنرم میخواد منو ببینه لخت ن ولی خب با لباس. میخوام برم دکتر خرج کنم درست شه. نمیدونم هزینه کنم اوکی میشه 

چقد مث منی. من بخاطر لک بدنم مث تو اعتماد ب نفس ازدواج ندارم. اون اقایی ک خواستگارمه و پارتنرم میخوا ...

نمیخواد با همچینازدواج کنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹