2777
2789
عنوان

علت بیماری میتونه چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 21 پست
ممنونم که وقت گذاشتین🦋🌱ممکنه روتیسم باشه؟ چون ارثی هست من پدرم کتف نیمه در رفته داشت منم همینطور و ...

روماتیسم یه سری آزمایش تخصصی داره که روماتولوژیست باید تشخیص بده راحت نمیشه فهمید.چربی و فشار فک نمیکنم با گزگز پا زیاد مرتبط باشه . کلا تو گزگز به خصوص وقتی طولانی میشه حتما MRI بدید هم از مغز و گردن هم کمر . به نظرم یه نورولوژیست برید. اگه هم یه ساله آزمایش خون ندادید یه آزمایش جدید بدید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روماتیسم یه سری آزمایش تخصصی داره که روماتولوژیست باید تشخیص بده راحت نمیشه فهمید.چربی و فشار فک نمی ...

ممنونم از سخن های روشن زیباتون🌱🦋

روشن شدم حتما به دنبال درمان میرم

ممنونم قشنگم💫🙏

ممنونم از سخن های روشن زیباتون🌱🦋روشن شدم حتما به دنبال درمان میرمممنونم قشنگم💫🙏

خواهش میکنم عزیزم انشالا که هیچ مشکلی ندارید 😊

ولی چون خودم این علایم رو داشتم و کسی تشخیص نمی‌داد گفتم بگم که شما زودتر پیگیر باشید 

خواهش میکنم عزیزم انشالا که هیچ مشکلی ندارید 😊ولی چون خودم این علایم رو داشتم و کسی تشخیص نمی‌داد گ ...

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگتون🦋

من متاسفانه هر مشکلی داشتم ارثی بوده و درمانی نداشته فقط باید تحمل کرد.