2777
2789

من فروشنده لباس

لوازم چوبی 

و لوازم ساختمونی بودم مدتها

باید سر زبون داشته باشی بتونی با مردم ارتباط خوبی بگیری

قشنگ صحبت کنی و خوب مشتری رو راهنمایی کنی

من که هرجا سرکار رفتم همه از اخلاق خوبم تعریف میکردن

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشتری اومد داخل با روی خوش باید بگی سلام بفرمایین  سلام خوش اومدین یا سلام درخدمتم همین بس و نگاهتو از روش برداری 

بیشتر نباید چیزی بپرسی یا حرف بزنی تا وقتی مشتری چیزی نگفته و نخواسته

خلاصه کارشو راه بندازی

ازش بپرسی که میتونم بگم به نظر من چیکار کنی خوبه؟(چون بعضیا بدشون میاد بگی 🙄) 

چیزای مرتبط با چیزی که مدنظرشه پیشنهاد بدی و وقتی واقعا دیگه چیزی نمیخواد دست از سرش برداری و بگی اشکال نداره و اصرار نکنی 

اونم اگه خریدم نکنه ولی خوشش میاد از برخورد و دفعه بعد ممکنه بیاد خرید کنه یا به چند نفر معرفی کنه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من فروشنده لباسلوازم چوبی و لوازم ساختمونی بودم مدتهاباید سر زبون داشته باشی بتونی با مردم ارتباط خو ...

سر زبون داشتن ینی چجوری؟ 

و اینکه یه سوال دیگه برای شروع کار قرداد میبیندن یا چیکار میکنن؟ 

مشتری اومد داخل با روی خوش باید بگی سلام بفرمایین سلام خوش اومدین یا سلام درخدمتم همین بس و نگاهتو ...

آخه فروشگاه لباس بزرگیه و پرسنل زیاد داره و خیلیم شلوغ میشه 

مرسی از راهنماییت

سر زبون داشتن ینی چجوری؟ و اینکه یه سوال دیگه برای شروع کار قرداد میبیندن یا چیکار میکنن؟

میری فرم پر میکنی و رزومه میدی اگه باب میلشون بود شرایطت باهات تماس میگیرن

من با مشتری ارتباط چشمی خوبی میگرفتم و لبخند از رو لبم نمیرفت

اما مثل بعضیا دنبال مشتری نمیدویدم یه گوشه میموندم و خودمو مشغول میکردم با گوشیم تا مشتری موذب نشه

بستگی به ادمش هم داره میدیدم مشتری چه جور رفتاری داره اگه ادم باحالی بود باهاش شوخی و خنده هم داشتم و اون باز برمیگشت دفعه بعد😂

آخه فروشگاه لباس بزرگیه و پرسنل زیاد داره و خیلیم شلوغ میشه مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم 

درکل بهتره زیاد به مشتریا حالت زل زدن نگاه نکنی ولی دم دست باشی که کسی کارت داشت راحت پیدات کنه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میری فرم پر میکنی و رزومه میدی اگه باب میلشون بود شرایطت باهات تماس میگیرنمن با مشتری ارتباط چشمی خو ...

من عاشق اینجور فروشنده هام

من عاشق اینجور فروشنده هام

چون خودم قبلا زیاد میرفتم تو فروشگاه ها از ادمای ترش رو

یا کسایی که مثل دم دنبال مشتری راه میفتن و دم به دقیقه میپرسن کمکی ازم برمیاد؟ چیز خاصی مد نظرتونه؟ و…..

به شدت بیزار بودم سعی کردم اون چیزا رو تکرار نکنم

میری فرم پر میکنی و رزومه میدی اگه باب میلشون بود شرایطت باهات تماس میگیرنمن با مشتری ارتباط چشمی خو ...

منظورم اینکه بعد از اینکه تماس گرفتن و اوکی بود 

برای استخدام شدن قرارداد هم میبیندن که توش حقوق و چیزای دیگه نوشتت شده باشه؟ تاحالا تحربه نداشتم

آخه فروشگاه لباس بزرگیه و پرسنل زیاد داره و خیلیم شلوغ میشه مرسی از راهنماییت

ربطی نداره عزیزم هر کس با کار خودش می‌سنجن تورو چک میکنن تو دوربین یا از همکارای دیگت میپرسن کارتو خوب انجام بده و خوش اخلاق باش