2777
2789
عنوان

بچه ها دارم مهرماه میرم انگلستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 57 پست
سالی ۳۵۰۰۰ پوند رو چجوری میخوای دربیاری؟ محدودیت داری فقط چند ساعت در هفته اجازه کار کردن داری

خانوادمم کمک میکنن ولی خب خودمم کار میکنم. حساب کتاب کردیم با چیزی که کمک میکنن و کاری که فامیلامون پیدا کردن میتونم در بیارم. خرج غذا و جاهم با دانشگاست

فقط توی خرید لباس و اینا باید رعایت کنم

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
اگه همچین دیدی داری اصلا نرو چون تو موقعیت قرار بگیری سخت تر هم عست

مجبورم عزیزم. من بخاطر شکست های کنکورم افسردگی گرفتم. مامان بابام گفتن فایده نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای تحصیلی مهاجرت کنی درسته؟ متوجه منظورت از ثبت نام نشدم مگه ثبت نام کردنیه؟  زبانت خوبه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درسای پرشکی+کار+غربت+دوری خانواده حداقل برای من=مرگ

درسای پزشکی و دوری و غربت اوکیم. من هم خواهرم اونجاست هم خالم و داییم غربت رو حس نمیکنم خیلی. پزشکی هم که عاشقشم. با قسمت کار کردنش مشکل دارم ولی خب عادت میکنم

درسای پزشکی و دوری و غربت اوکیم. من هم خواهرم اونجاست هم خالم و داییم غربت رو حس نمیکنم خیلی. پزشکی ...

من خودم تو انگلیس درس خوندم 

شما چجوری تونستی پذیزش رشته پزشکی بگیزی تا جاییکه میدونم تقریبا نزدیک به محاله

بستگی به دیدگاه خودت دارهمن شخصا راضی نیستم انقدر از پدر و مادرم پول بگیرمدوست دارم خودم رو پای خودم ...

عزیزم پدر مادر من همینقدر رو برای مهاجرت خواهرم هزینه کردن و اگر من خرج نکنم اون میکنه. این پول در هروصورت میره

حداقل منم به اروزهام برسم چرا من بشینم همشو اون خرج کنه. خواهرم تا بفهمه مامان بابام پول دارن میگه بدید من کلشو اونجا خرج تفریح میکنه

مجبورم عزیزم. من بخاطر شکست های کنکورم افسردگی گرفتم. مامان بابام گفتن فایده نداره

افسردگی‌بعد کنکور من هنوزم باهام هست...حس میکنم تو هیچ کاری موفق نمیشم بعد از کنکور بااینکه چند سال گذشته 

بنظرم اگه چیز دیگه ای رو دوسداری‌ تو همین ایران بخون چون مهاجرت برایه کسی که یکم حتی حس کنه توانشو نداره بی فایدست 

نمیخامم ته دلتو خالی کنم

نیاز به رفتن انگلیس نیستاهمین کشورای اطراف دو ترم میخونیدمعادل ساری میکنید میاید میشسند ازاد درس میخ ...

عزیزم چون خواهرم اونجاست و دایی و خاله هام دوس داشتم پیش اونا باشم وگرنه کسی که داره میره عقلش میرسه کجاها هست این شرایط

من خودم تو انگلیس درس خوندم شما چجوری تونستی پذیزش رشته پزشکی بگیزی تا جاییکه میدونم تقریبا نزدیک به ...

سوال منم هست منظورش از ثبت نام چیه؟ مگه ثبت نام کردنیه، باید اول پذیرش بگیره و ادامه ی ماجرا....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میخوای تحصیلی مهاجرت کنی درسته؟ متوجه منظورت از ثبت نام نشدم مگه ثبت نام کردنیه؟ زبانت خوبه؟

زبانم خوبه گفتن اونجا میتونی ایلتس بگیری نیاز نیست حتما از اینجا بگیری. با پول ثبت نام میکنی

سوال منم هست منظورش از ثبت نام چیه؟ مگه ثبت نام کردنیه، باید اول پذیرش بگیره و ادامه ی ماجرا....

بله اونم رشته پزشکی اصلا پذیرش نمیده انگلیس 

یک دانشگاهی هست برای پزشکهای ایرانی یک دوره گذاشته اونم اصلا نمیصرفه 

من خودم تو انگلیس دانشجو بودم برای یکی از  اعضای خانوادخ ام خیلی تحقیق کردم 

من خودم تو انگلیس درس خوندم شما چجوری تونستی پذیزش رشته پزشکی بگیزی تا جاییکه میدونم تقریبا نزدیک به ...

عزیزم انگلیس زندگی میکنی ولی قوانین رو بلد نیستی گویا

من پسرداییم داره دندون میخونه چهارساله پذیرش گرفته