بچه ها تاپیکای قبلمم گفتم. من چون کنکور قبول نشدم پدر مادرم راضی شدن خارج از ایران پزشکی بخونم. تصمیم گرفتیم برای انگلستان ثبت نام کنیم چون فامیل زیاد داریم اونجا. خواهرمم رفته ایتالیا. هزینه تحصیل پزشکی سالانه 35000 پوند هست که به پول ایران میشه دو میلیارد و خورده ایی. پدر مادرم قراره هزینه سال اول رو بدن ولی از سالای بعد کار کنم و به پوند پول در بیارم اونجا. به پول ایران خیلی زیاد میشه ولی برای اونجا اگر کار کنی میتونی خرجشو در بیاری اما سخته خیلی خسته. منی که اینجا هرچی میخواستم داشتم حالا بایذ اونجا حمالی کنم و کلی پس انداز کنم خرج دانشگاه در بیارم. بنظرتون ارزششو داره؟ حالک یکم گرفته
سالی ۳۵۰۰۰ پوند رو چجوری میخوای دربیاری؟ محدودیت داری فقط چند ساعت در هفته اجازه کار کردن داری
خانوادمم کمک میکنن ولی خب خودمم کار میکنم. حساب کتاب کردیم با چیزی که کمک میکنن و کاری که فامیلامون پیدا کردن میتونم در بیارم. خرج غذا و جاهم با دانشگاست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میخوای تحصیلی مهاجرت کنی درسته؟ متوجه منظورت از ثبت نام نشدم مگه ثبت نام کردنیه؟ زبانت خوبه؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درسای پرشکی+کار+غربت+دوری خانواده حداقل برای من=مرگ
درسای پزشکی و دوری و غربت اوکیم. من هم خواهرم اونجاست هم خالم و داییم غربت رو حس نمیکنم خیلی. پزشکی هم که عاشقشم. با قسمت کار کردنش مشکل دارم ولی خب عادت میکنم
من خودم تو انگلیس درس خوندم شما چجوری تونستی پذیزش رشته پزشکی بگیزی تا جاییکه میدونم تقریبا نزدیک به ...
سوال منم هست منظورش از ثبت نام چیه؟ مگه ثبت نام کردنیه، باید اول پذیرش بگیره و ادامه ی ماجرا....
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫