2777
2789

همیشه خدا به مو میرسونه ولی پاره نمیشه.... همیشه معجزه میکنه

یادمه من پارسال این موقع ها که هنوز عروسی نکرده بودمو نامزد بودم برنامه ریزی میکردم که سال بعد شب یلدا که سر خونه زندگی خودمم این کارو میکنم اون کارو میکنم همه پستای آموزش یلدایی رو سیو میکردم که تو خونه خوذم درست کنم زد عروسیه خودم شد سه ماه من درگیر واژینسموس بودم یعنی نمیتونستم د خ و ل داشته باشم اصلاااا با خودم گفتم دیگه اصلا روحیه ای ندارم اصلااا دل و دماغ یلدا و تشریفات و اینا نداشتم خلاصه زد سه روز قبل یلدا تونستیم و من یلدا رو همونجوری که دوست داشتم انجام دادم😍❤

یا مثلا رو یه پسر کراش داشتم سه سال خیلی عاشقش بودم خود به خود اومد خواستگاریم ازدواج کردیم

همیشه دوست داشتم با یه پسر ۳۰ سالع ازدواج کردم عشقم دقیقا ۳۰ سالش بود که باهاش ازدواج کردم

و خودمم درست تو سنی که دوس داشتم ازدواج کردم

الانم از خدا بچه میخوام سه ماهه اقدامم بعضی وقتا نا امید میشم ولی بازم میدونم که خدا دوسم داره❤ خدا حتما میده درست دقیقا همون چیزی که دلم میخواد هم میده❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایااااا دوست دارم من هیچوقت نا امید نمیشم

مگه نه؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزوی منم محال بود ولی شددیکه نمیدونم آرزوی شما چیه🤔❤

من آرزومه ازدواج کنم ، ۳۶ سالمه ، به مو رسیده پاره هم شده ، قلبم هزار تیکس 

عزیزدلم با دل پاکت همین الان از ته دلت از خدا برام یه ازدواج عالی به زودی بخواه ❤️

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
من آرزومه ازدواج کنم ، ۳۶ سالمه ، به مو رسیده پاره هم شده ، قلبم هزار تیکس عزیزدلم با دل پاکت همین ا ...

دعات کردم عزیزم ایشالا به زودی ازدواج میکنم❤❤❤ یه ازدواج عاااالی😍❤