2777
2789
خیلی زیبا و تمیزه دوختت احسنت من خودم مزون دارم ، تمیزی دوختت بالاتر از حد کسی هستش ک نیازه آموزش د ...

یه دنیا ممنون استاد 

بله ان شاءالله برای خواهرم و اطرافیانم میدوزم که سایزها دستم بیاد

من الگو بالاتنه اماده اصلا استفاده نمیکنم بنظرم سایزا درست نیس باید کم و زیاد گنم و خود اوم وقتگیر هست

ممنون بابت راهنماییتون

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
وای چه خوشگل و شیککاش مامان منم بلد بود کلی پول پای لباس نمیدادمتو یکسال تنهایی اینهمه پیشرفت کردی؟چ ...

زنده باشی

اموزشگاه رفتم و تو روبیکا کلیپای خیاطی زیاد نگاه میکنم که خیلی کمکم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چه خوشگل و شیککاش مامان منم بلد بود کلی پول پای لباس نمیدادمتو یکسال تنهایی اینهمه پیشرفت کردی؟چ ...

مطمئنن مادرشماهم هنری دارن که من ندارم

ببین ینی عالی هستی تو دوخت تمیز مرتب من کیف کردم چقد وارت خوبه تو آخه موفق باشی هنرمند🤩

ممنون عشقمممم بابت انرژی مثبتی که بهم تزریق کردی🤩🤩🤩🤩🤩

عالی عزیزم منم کم و بیش خیاطی میکنم ولی چون سر دوز ندارم اون طوری که می‌خوام تمیز در نمیاد کاش منم مثل شما بدوزم در آینده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒