2777
2789

سلام شبتون بخیر

اول بگم من اقا هستم و قصد مزاحمت و .. ندارم

یه راهنمایی میخوام کمکم کنید بعدش کلا میخوام از سایت برم!

مامان نامزدم امشب فوت کرده.. (قرار بود عقد کنیم و فعلا بهم محرم نیستیم و نامزدم خیلی دختر باحیاییه و خیلیم خجالتیه تا حالا چون نامحرم بودیم به خواست خودش زیاد باهم ارتباط نداشتیم) 

الان میدونم حالش خیلی خیلی بده اخه سنی ام نداره! 

میخوام بدونم وظیفه ی من تو این موقعیت چیه ؟ باید بهش پیام بدم یا تماس بگیرم؟ چطوری باهاش حرف بزنم

دقیقا چی بهش بگم؟ اگه خیلی خودمونی باهاش حرف بزنم ناراحت میشه و خیلی دختر حساسیه🥲

خیلی براش ناراحتم اخه سنشم کمه و تک دختره خیلی تنهاس ولی نمیدونم چطوری کنارش باشم و ناراحتیش رو کمتر کنم

(دوباره این تایپک رو زدم چون راهنمایی بیشتری میخوام) 

الهی خدا بیامرزه چرا فوت کردن؟

مهم ترین چیز حضور فیزیکیت کنارشه

بغلش کنی بگی من تا ابد کنارتم پشتتم بزاری راحت پیشت گریه کنه تا اروم شه درکش کنی و چند وقت ناراحت و افسرده بودنشو بپذیری

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام تسلیت بفرست 

توی مراسم ختم سنگ تمام بزار 

همین که فعلن رعایتشو بکنی و دعوا راه نندازی و اذیت نکنی خودش خوبه😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خب بهش زنگ بزن بهش تسلیت بگو بعد بگو من همیشه حماییتون میکنم اگه  هر کمکی از دستم بر میاد میکنم و اگه تمایل دارید میام پیشتون و از این حرفا یکجوری که دلگرم شه. چون پیامک تو این وضعیت که طرف مادرش مرده واقعا دلگرم کننده نیست .

الهی خدا بیامرزه چرا فوت کردن؟مهم ترین چیز حضور فیزیکیت کنارشهبغلش کنی بگی من تا ابد کنارتم پشتتم بز ...

بیماری قلبی داشتن.. 

اخه به هم محرم نیستیم نمیتونم بغلش کنم

ممنون از راهنماییتون

خب بهش زنگ بزن بهش تسلیت بگو بعد بگو من همیشه حماییتون میکنم اگه هر کمکی از دستم بر میاد میکنم و اگ ...

الان زنگ بزنم یا بزارم فردا؟ 

میدونم بیداره حالشم خیلی بده ولی دیروقته

چه پیامی بدم

تسلیت بگو بهش یادآوری کن که کنارشی باهاش مهربون باش مثل یه حامی رفتار کن و زود زود زنگ بزن پیام بده حتی اگه امکانش بود به دیدنش برو هرچی لازم داشت براش بخر در کل تنهاش نزار

چه پیامی بدم

پیام نیمه رسمی و گاها جملات مهربان خودمومی در دلش . چون رسمی هستین ،اسمش رو با خانم بگین . دکر کنید که احساس کردید تلفنی راحت نیستن برای همین پیام دادین .دوما به طور مرتب تا یک مدت یک ساعت خاص براشون پیام احوالپرسی بفرستین یا  مثلا خسته مهمانداری نباشین ، یک پیام کوتاه ولی هرشب و ذکر اینکه حتما اگر کاری داشتن شما در خدمت هستین . یا بگین اگر خریدی دارن برای این ایام ،میتونید همراهیشون کنین . به هرحال هرشب این پیام رو بفرستین ولی دفت کنید کلمات عزیرم و قربون صدقه توش نباشه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
الان زنگ بزنم یا بزارم فردا؟ میدونم بیداره حالشم خیلی بده ولی دیروقته

دیگه اون و خودت باید با توجه به روحیاتش بفهمی با کدوم احساس بهتری داره. ولی اگه من بودم ترجیح میدادم در نزدیک ترین موقعیت ممکن زنگ بزنی  و تو هم اگه ۱۰۰ درصد مطمئنی که بیداره بنظرم زنگ بزن