2777
2789
عنوان

بعضی وقتا حس میکنم کم میزارم

71 بازدید | 6 پست

مثلا با خودم میگم چرا من هر روز واسه شوهرم به خودم نمیرسم تو خونه ارایش میکنم ولی هربار که این کارو میکنم انقد بیشعور تا از در میاد تو میزنه تو ذوقم

یه معلم داشتیم دبستان با مامانمم دوست بود چون مامانم معلمه. به قدری این زن خوشگل بود چشم سبز پوست سفید بلوری قد و هیکل. بعذ یه بار خودش برای مامانم اینا تعریف کرد گفت وقتی شوهرم میاد خونه کلی لباس خوشگل پوشیدم تا منو میبینه میگه شبیه هیولا شدی. اخرم طلاق گرفتن مرده سریع زن گرفت

بقدریییی این زن خوشگل بود میدیدش میگفتی المانیه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دیگه لابد یه جای دیگه سیرن که زنشونو نمی بینن

کلا به ذات برمیگرده. یعنی میگم به خوشگل ترین و بور ترین و نازترین زنم اینارو میگن. یکیم هست زنش زشت ولی حلوا حلواش میکنه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
کلا به ذات برمیگرده. یعنی میگم به خوشگل ترین و بور ترین و نازترین زنم اینارو میگن. یکیم هست زنش زشت ...

آخه همیشه میگه تو ارایش نمیکنی و اینا هر وقت به خودم میرسم ذوقمو کور میکنه