2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاتر عزیز بدون این تاپیک ممکنه خیلی از خانم ها رو ناراحت کنه یا بین زن و شوهر اختلاف بندازه با این ...

اگه اینجوری باشه ممکنه اون خانم های حساس هم تو فامیل یا خیابون هم ببینن ناراحت بشن یا تو پارک محبت زیاد یک مرد نسبت به زنش ببینن ناراحت بشن.ادم باید خوددار باشه 

اگه اینجوری باشه ممکنه اون خانم های حساس هم تو فامیل یا خیابون هم ببینن ناراحت بشن یا تو پارک محبت ز ...

بله درسته افرین به شما ولی در کنار خودداری نباید دل اونی که به قول شما حساس رو بشکنیم .

چون شوهرت بی عرضه اس 🤭🤭

این چه حرفیه زدی شما .با این مخارج واقعا خیلی مردها پوستشون کنده میشه سر ۲تومن پول .چون نخریده مبنی بر بی عرضه گی نیست زندگی ها واقعا سخت شدن .همه هم مثل هم نیستن

با اصل موضوع تاپیک کاری ندارم، اما اینکه چون پدرامون بهمون توجه کردن دیگه نیازی ب توجه شوهر نداریم غ ...

همنکه تلاش میکنه برا زندگیمون و دستش ب دهنش میرسه و وفادار هست برام کافیه خونه بابام اونقدری دیدم که این‌چیزها دیگه چشممو نمیگیره

سالی دو سه بار هم که کادو بهم میده حالا یا یه تیکه طلا کوچیک هست یا یه چیزی که ارزش داره 

ینی برام ارزش قائل هست 

این چه حرفیه زدی شما .با این مخارج واقعا خیلی مردها پوستشون کنده میشه سر ۲تومن پول .چون نخریده مبنی ...

میدونم ولی حداقل یه انگشتر برا زنش بگیره خوب نیست اینجوری گرچه من خودم هیچی ندارم 

مبارکت باشه ماشینت 🌹ماشین دیگه خیلی سره از طلا 😍خدا بیشترش کنه برات عزیزم 😍

سلامت باشی عزیزم خیلی سال پیش گرفتم بعدش خونه و بعدش مغازه ..امیدوارم همه خانم ها دستشون تو جیب خودشون باشه متکی به کسی نباشن البته سرپرست مجبوره خرج خانواده بده ولی خانم ها استقلال مالی داشته باشن بد نیست