اگر دوس داشتی معنای حرف من رو متوجه بشو چرا میخای بزور تحمیل کنی ک من مخالف کادو هستم چرا اینقد بی ت ...
من الان فقیرم احتمالا آیندمم همینه هیچی ندارم میدونم حسرت خوردن یعنی چی دیشبم داشتم حسرت میخوردم این تاپیک رو زدم حقیقتش بابام مثل تو فکر میکرد میگفت زن و بچم فقیری بکشن فخر فروشی بده و ..... آخرشم من و خواهرم پرررر از عقده شدیم از اون زنایی که همیشه داشتن ازاون دخترایی که باباهاشون کلی خرجشون میکردن البته تکیه کردن به مردا کار اشتباهیه ولی خب اونام فرقی با ما نداشتن فقط مرداشون فرق داشتن ولی بابام وقتی پول داشتم خرج ما نمیکرد خیلی کم خرج میکرد الکی میگفت ندارم دیگه براش ارزش نداشت ما هم آدمیم غرور داریم بین هم سن و سالامون خجالت میکشیم جدیدا رفته معتاد شده میگه به درک بچه هام دخترام به دردم نمیخورن نمیخوامشون کسیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من الان فقیرم احتمالا آیندمم همینه هیچی ندارم میدونم حسرت خوردن یعنی چی دیشبم داشتم حسرت میخوردم این ...
خاهر قشنگ من خاهر عزیز من من هیچوقت نگفتم خرج نشه برای خانم بشه من متوجهم دخترا چقد حساسن معتقد سرسخت اینم هسیم ک ادم خودش نپوشه تو لباس واس دخترش کم نذاره خودش نخوره و دخترش بخوره منو حرفای منو متوجه نشدی شما میگم تا ارنج پرکردن النگو نشون دوس داشتن نیس چرا بشه عقده برات؟؟مگ این چیزها مهمن اخه اینجور رفتارای مردم واست مهم باشن فقط خودتو میرنجونی همین