2777
2789

ببر طلافروشی بگو‌ کلدو دادن بهم وزن کنید تامام

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه فکر کردی مال تو میشه که میگی دعا کن اصل باشه باید به عنوان رد مظالم صدقه بدی والا تو زندگیت هزار ...

ایقد پول نزول زور دزدی .اختلاس هست توام همین ی ذره زنجیر دیدی بعد از کجا میدونی شاید می‌خوام آگهی بزنم برم بدل بزنم 

ایقد پول نزول زور دزدی .اختلاس هست توام همین ی ذره زنجیر دیدی بعد از کجا میدونی شاید می‌خوام آگهی بز ...

اره مشخصه میگی دعا کنین فقط اصل باشه. دعا کنیم اصل باشه که مثلا تو اگهی بزنی؟ در ضمن هر کس نزول و اختلاس دزدی کرد به موقعش جواب میده شما دیگه چون بقیه اینکارا رو میکنن داری خودتو توجیه بیخود میکنی. 

برو بابا تو بشین دعا کن شاید اصل باشه 😂😂😂میخواستی به این لحن تاپیک نزنی خب طمعکاریت لو دادی حالا ...

من گوگل زدم اصلا میتونستم برم طلافروشی .من ک راضی نیستم قضاوتم کردی گفتم طلا باشه منم از سردگمی دربیام