2777
2789
عنوان

وایییی پلیس اومده اینجاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 61 پست
اگ منظورت منممن خودم کلا ۲۱ سالمه تنهاممیرفتم چ کمکی میکردممن فقط ب ذهنم رسید ب پلیس زنگ بزنم تا گوش ...

نه عزیزدلم چه حرفیه منظورم تو نیستی

میگم اگه کسی از حرکت پسره دفاع کنه ادم درستی نیست وگرنه خوب کاری کردی نرفتی پایین خطرناکه اصلا وارد دعوایی نشو 

وقتی یه کشوری قانون نداشته باشی هر کره خر حرومی ای جرئت میکنه دست رو دختر مردم بلند کنه میخواد شوهرش ...

یسری خانواده ها فقط توله پس میندازن .مثل گاو جلوش غذا میریزن بخوره بزرگ شه.دیگه تربیت و رسیدگی به بچه کشک پشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی یه کشوری قانون نداشته باشی هر کره خر حرومی ای جرئت میکنه دست رو دختر مردم بلند کنه میخواد شوهرش ...

ربطی نداره این اتفاق وقتی میوفته که یه دختر عزت نفس نداره وقتی تربیت درست ندارن هم دختر هم پسر 

همون لحظه اول زنگ میزدی خودت

اولش من نفهمیدم چیه فک کردم دوتا ادم دارن باهم حرف میزنن

بعدش چند تا سیلی پشت سر هم ب صورت دختره زد💔

اونجا گوشی و برداشتم ک نشد دیگه😭

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
ربطی نداره این اتفاق وقتی میوفته که یه دختر عزت نفس نداره وقتی تربیت درست ندارن هم دختر هم پسر

دقیقن من موندم چرا دختره جیغ و هوار نکرد صداشو کسی بشنوه

چرا با پسره رفت

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

وقتی یکی مثل حیوون داره به یکی حمله میکنه عزت نفس هیچ نقشی نداره 

چون زورشون برابر نیست دختره هرچقدرم روحیه داشته باشه و بخواد حمله کنه نمیتونه 

مشکل بعضی از  دخترای ما هستند که هر نری میاد فکر میکنند شاهزاده سوار بر اسب هست و بهش اعتماد میکنند 

شما از کجا میدونی اون دختر مادر نداره 

ولی واقعا چقدر بعضی ها ترسو هستند که زنگ نزدن زودتر پلیس بیاد 

یکبار چند تا خلافکار معتاد اومدن تو کوچمون آتیش درست کرده بودن و مشغول بودن سریع زنگ زدیم پلیس و جمعشون کرد 

یعنی پلیس ها اینقدر دیر میرسند ؟ قطعا دیر زنگ زدند 

اگر کسی مداخله نکرده حق رو میدم بهش میدونی چرا ؟ مثلا یک مرد بیاد با اون پسره درگیر بشه یک اتفاقی واسه پسره بیفته همه کاسه کوزه ها روی اون آقا که مداخله کرده  شکسته میشه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

وقتی یکی مثل حیوون داره به یکی حمله میکنه عزت نفس هیچ نقشی نداره چون زورشون برابر نیست دختره هرچقدرم ...

میتونست جیغ بکشه میتونست فرار کنه و اگر عزت نفس داشت تا اون ساعت بیرون نبود اگر شوهرش هم بود که دیگه بدتر اگه داداشش بود شکایت و کمیته در نهایت فقط اگه باباش بوده باشه کاری از دستش بر نیومده که اونم بعید میدونم 

وقتی یکی مثل حیوون داره به یکی حمله میکنه عزت نفس هیچ نقشی نداره چون زورشون برابر نیست دختره هرچقدرم ...

این بیشتر ب تربیت خونوادگی ربط داره تا قانون کشور 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اگر قدیم بود همه میریختن سرش اما الان کسی تو چیزی نمی خواد مثلا دخالت کنه

دقیقا

ولی اخه چرا

پسره نی قلیون

دو نفر مردددد اینجا پیدا نشد انقد بزندش جونش دربیاد🥲💔