2777
2789
عنوان

اونایی که زیادنمازخون وپرهیزکارن همتون بیان بریزین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست
وقتی شما تکیه گاه قرص و محکمی مثل خدا داریتو طوفان مشکلات ازش کمک بخواهی ،نجاتت میده ،اما میدونی خصل ...

بله درسته من خودم بارها همینطور بودم ولی خدا اینطور نیست، هر چقدر هم بد باشی باز اون هواتو داره دیگه 

منم از روی ترس انجام میدم

انشاالله خدا کمکمون کنه

ولی چند ساله باشوهرم سر خیانتهاش دعوا دارم

میدونم این وسط خیلی گناه کردم با دعواهام و حرفهام

قبلا خواب مرده ها و اون دنیا را میدیدم ولی چند ساله زیاد نیست 

کاش میشدم مثل قبل

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترس از قیامت و اون دنیا باعث میشه خیلی کارها را انجام ندم مثل اینکه موهام پیدا نباشه اندامم مشخص نبا ...

به این ترس میگن پرهیزکاری 

خدا به کسانی که در خفا از گناه خودشان به خاطر خدا میترسن ،وعده دو بهشت داده 

جَنَتان...

خوشا به سعادت کسانی که از مقام عظمت پروردگارشان در خوف و رجا به سر میبرند 

رجا یعنی امید .

مومن باید حالتی بین خوف و رجا باشه .

ترس و امید به خدا ‌.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اونجا که خداوند فرموده الا بذکر الله تطمئن القلوب  آرامش واقعی رو در انس با خدا یافتم و فرمود اگر تقوا پیشه کنید راه خروج از مشکلات برایتان قرار میدهیم و از جایی که گمان ندارید روزیتان میدهیم  و این فرمایش خدای متعال رو در زندگیم تجربه کردم و روایته اگر بخاطر خداوند از گناهی چشم پوشی کنی خداوندایمانی بهت عطا میکند که شیرینی اش را درقلبت حس میکنی خیلی لذت بخشه و روایته متقین هم دنیا رو دارن هم آخرت رو پس کدوم آدم عاقلی فقط دنیا رو انتخاب میکنه دنیایی که هر چی دنبالش بری ازت دورتر میشه 

خدا همیشه بوده و هست و خواهد بود این ما هستیم که هستیم و یا نیستیم .

میخواستم شمارو توی این تاپیک صدابزنم تاجواب سوالای من وبقیع دوستان روبدین اینم معجزه خدا که خودش شمارودعوت کرد

بله درسته من خودم بارها همینطور بودم ولی خدا اینطور نیست، هر چقدر هم بد باشی باز اون هواتو داره دیگه

اون از لطف خداست 

و صفت رحمان بودن خدا رو می‌رسونه 

چون، رحمت خدا جهان شمول هست .

اما برای مومنان و متوکلان درب های ویژه  و اختصاصی باز می‌کنه و این از رحیم بودن خدا هست .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
به این ترس میگن پرهیزکاری خدا به کسانی که در خفا از گناه خودشان به خاطر خدا میترسن ،وعده دو بهشت داد ...

کاش منم جزء اون دسته باشم

ولی میدونم گناه هم دارم 

چون شوهرم خیانت میکنه منم نمیتونم تحمل کنم و .....

میخواستم شمارو توی این تاپیک صدابزنم تاجواب سوالای من وبقیع دوستان روبدین اینم معجزه خدا که خودش شما ...

من کوچک این جمع هستم 

و‌ امید به آمرزش خدا دارم.

کاش منم جزء اون دسته باشمولی میدونم گناه هم دارم چون شوهرم خیانت میکنه منم نمیتونم تحمل کنم و .....

اگر از گناهان تون ترس دارید

و در خفا اهل توبه و استغفارید

قطعا جز همین بندگان هستید .

شیوه همسرداری تون رو اصلاح کنید 

و کاستی های بین تون  رو برطرف کنید 

و برای بهبود روابط تلاش کنید 

در حد سهم و اندازه خودتون .

ما باقی رو به خدا بسپار و توکل به خدا کنید .

من کوچک این جمع هستم و‌ امید به آمرزش خدا دارم.

لطف داریدشمابزرگوارید،من یه مدته بخاطرمشکلات ودرهای بسته زندگیم دچاریاس ناامیدی غم شدم یه چیزی سخنرانی یاهرچیزی که بهم انگیزه وامید میده معرفی کنید حالم بهترشه نمازوذکر هرچی هست ممنونتونم

اگر از گناهان تون ترس داریدو در خفا اهل توبه و استغفاریدقطعا جز همین بندگان هستید . شیوه همسرداری تو ...

من تمام تلاشم را برا درست شدن زندگی انجام دادم هر راهی بگید رفتن هر روز بدتر از دیروز

من بعد دعوا عذاب وجدان میگیرم و استغفار میگم ولی بازم ناراحتم

۱ ساله اتاقم را جدا کردم و بهش سرویس نمیدم یا خیلی کم

میدونم اون دنیا خدا نمیبخشه

ولی همون خدا میدونه که تمام تلاشم را کردم و این وضعیت از تحمل من خارجه و طاقتم طال شده

وهمین قهر هم راهیه که امتحان کردم شاید درست بشه

شاید ببینه تو خونه مهم نیست و تنهاست درست بشه

نمیدونم خدا کمکم کنه

۲ روزه رفتارش تغییر کرده و خوب شده حالا دیگه میخوام دوباره بهش فرصت بدم برا بار هزارم

پس چرا اینقد ازم دور شده

نحن اقرب الیه من حبل الورید 

یعنی ،خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره 

بندگی ما که کم بشه ،اطاعت ما که کم بشه ، 

در واقع خودمون باعث دوری میشیم 

خودمون عقب میکشیم ، با اعمال مون 

و الا آغوش خدا باز و آماده تحویل گرفتن بنده اش هست .

لطف داریدشمابزرگوارید،من یه مدته بخاطرمشکلات ودرهای بسته زندگیم دچاریاس ناامیدی غم شدم یه چیزی سخنرا ...

من که اینقدر خسته ام نه دعا میکنم نه در خونه ی امامها را میزنم

نا امید نشدم ولی خسته ام از اینکه اینقدر دعا کردم و هر روز وضعم بدتر شد

نحن اقرب الیه من حبل الورید یعنی ،خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره بندگی ما که کم بشه ،اطاعت ما که کم ...

والا تا الان نه با یه نا محرم درست حسابی حرف زدم نه دستم خورده 

نه بلدم دروغ بگم نه غیبت و تا میتونم کمک میکنم نمیدونم دقیقا چیکار کردم 

لطف داریدشمابزرگوارید،من یه مدته بخاطرمشکلات ودرهای بسته زندگیم دچاریاس ناامیدی غم شدم یه چیزی سخنرا ...

ببین عزیز دل اول خدا رو بهترین رفیقت بدون 

باهاش رو راست و خالص باش 

سجده کن 

هیچ حالتی مثل سجده باعث نزدیکی بنده به خدا نمیشه ،خصوصا سجده در سحرگاه 

خدا رو ناظر تمام احوالاتت بدون 

تو تک تک ثانیه وجودش ملموس هست .

بعد از بین بندگان خدا کسی رو مثل امام زمان عج پیدا نخواهی کرد ..

پدری دلسوز، رفیق شفیق ،

طوری که انتظار آمدنش عالمی دارد 

نشانه ها کم کم ظاهر میشوند .