2777
2789
عنوان

کیا سریال وحشی رو میبینن

9133 بازدید | 19 پست

لهنتی من چقدر رو آلاز کراش زدم  

اولش ازش بدم‌ میومد اما عاشقونه هاش با عاصی خیلی رمانتیکه

کاش بهم برسن تهش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه اون عاشق رویا نیس

اوووو کجای کاری حتما از جم میبینی؟

آلاز بدجور عاشق عاصی میشه

حتی عاصی ازش حامله میشه ولی آلاز چون میترسه مثل پدرش شه میگ بچه رو نمیخوام اونم حدود دو سال ترکش میکنه آلاز بعد عاصی داغون میشه و هر جایی میگرده پیداش نمیکنه 

عاصی دخترشون رو به دنیا آورده....

الان فصل دوم شروع شده 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
وای خدا من عاشق الازم خدا خدا میکردم با عاصی اوکی شن یعنی باهم اوکی میشن؟ من توی جم میبینم عقبم اخه

اوووو کجای کاری حتما از جم میبینی؟

آلاز بدجور عاشق عاصی میشه

حتی عاصی ازش حامله میشه ولی آلاز چون میترسه مثل پدرش شه میگ بچه رو نمیخوام اونم حدود دو سال ترکش میکنه آلاز بعد عاصی داغون میشه و هر جایی میگرده پیداش نمیکنه 

عاصی دخترشون رو به دنیا آورده....

الان فصل دوم شروع شده 

اوووو کجای کاری حتما از جم میبینی؟آلاز بدجور عاشق عاصی میشهحتی عاصی ازش حامله میشه ولی آلاز چون میتر ...

اره از جم میبینم...اووووو چخبرهههه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

سلامممم 

دوست عزیز، من تا قسمت ۲۶ دیدم ، ۴ روزه یه سره پاشم، از زندگی افتادم...🤒😂

نمیشه ادامه‌شو ببینم درس دارم...

میشه لطفا بگی اخرش  گوون با زنش میمونه یا با نسلیهان؟

سرهان و مامان رویا هر کدوم چی میشن ؟ 

و جسور سر چه کاری می‌ره ؟

و خلاصه اخرش چی میشه😂🤒

ممنونتم

..
سلامممم دوست عزیز، من تا قسمت ۲۶ دیدم ، ۴ روزه یه سره پاشم، از زندگی افتادم...🤒😂نمیشه ادامه‌شو ببی ...

سلام عزیزم

تا اینجایی که سریال هست

سرهان و خیانتش با شبنم رو میشه

شبنم از سرهان حامله میشه یه پسر به دنیا میاره اما خودش میمیره شبنم

نسلیهان با گوون ازدواج میکنن

اجه با فهمیدن کار های سرهان خودکشی میکنه و میمیره

سرهان دیوونه میشه

آخرشم سر پسرش که از شبنم هست با یامان دعوا میکنن نسلیهان سرهانو با تفنگ میزنه

اما سرهان زنده میمونه و نسلیهانو میندازه زندان

بعد دو سال شرط رضایت سرهان برا آزادی نسلیهان اینه که تمام اموال نسلیهانو بهش بدن و گوون از کار دکتر بودن کنار بکشه

همینکارو میکنن

گوون میشه راننده تاکسی

الاز و یامان و چاعلا میان پیش گوون و زندگی فقیرانه ای رو شروع می‌کنند

جسور با چاعلا ازدواج میکنه

جسور تو کار قاچاق مواد مخدره

چاعلا پنهانی از دید جسور معتاد میشه

نسلیهان میفهمه و خواستار طلاق جسور و چاعلا میشه

چون معتقده تقصیر جسور هست چاعلا معتاد شده...

الانم در آستانه طلاق هستن

در این بین عاصی از آلاز حامله میشه و بهش میگه

آلاز میگه من نمیتونم پدر خوبی باشم چون پسر یکی مثل سرهانم

و میگه برو بچه رو سقط کن...بعد مدتی پشیمون میشه میره به عاصی میگه اشتباه کردم من نمیتونم حق مادری رو ازت بگیرم اما عاصی از لجش میگه بچه رو سقط کردم تموم شد در حالی که نکرده...و به مدت دو سال میره جایی که هیچکس ازش باخبر نیست

الاز بعد عاصی افسرده میشه و شبو روز ناله میکنه😂

در این بین عاصی انگار میره شیرخارگاه و تو یه بوتیک به گفته خودش که بعد ها برا آلاز تعریف میکنه. شروع به کار میکنه..

یه زن باهاش دوست میشه که متاسفانه بدکاره و کاباره ای هست اما عاصی نمیدونه...

این زن به عاصی میگه بیا پیش خودم من هواتو دارم و اینا..عاصی گول میخوره میره خونه زنه...زمان زایمان که میرسه

بچه عاصی مرده به دنیا میاد...اما رئیس کاباره ای که اون زن بدکاره باهاش همکاری داره و خود او زن به دروغ میگن بچت نمرده و پیش ماست اگه میخوای بچتو ببینی باید تا فلان مبلغ که بدهی داری پیش ما کار کنی(بدهی برای اینکه اون رئیس کاباره میگه من نه ماه حاملگی تو خرجت دادم)

عاصی بیچاره هم دو سال تو کاباره کار میکنه به امید دیدن بچش...بچه ای که نمیدونه مرده...

در این بین خانواده واقعی عاصی پیدا میشن...بسیار خانواده مذهبی و نچسبی هستن...پدرش خیلی دیکتاتوره...یه خواهر به اسم طوبی داره که دانشجو پزشکی هست اما به دروغ به خونوادش میگه الاهیات میخونم چون خونوادش دید بسته ای دارن...به برادر داره اسمش آدم هست.و پسر خوبی از آب درمیاد.....و مادرش هم که هست...گویا عاصی از بچگی قولشو دادن به پسری از فامیل و این هم مشکل فراوانی برا عاصی درست میکنه...

نویسنده انگار میخواد چاعلا رو با آدم برادر عاصی زوج کنه

و طوبی رو با جسور زوج کنه

بعد مدت ها آلاز و عاصی همو میبینن تو مراسم خاکسپاری رویا(در ادامه میگم اینو)

آلاز که میفهمه بچشون مرده چون نمیخواد عاصی از دست بده یه دختر بچه به دروغ میاره میگه بچه ماست همه هم باور میکنن 

اما متاسفانه این دروغ ماندگار نیست و عاصی میفهمه و فسمت بعد انگار حلقه ازدواج الازو میزاره کف دستش و رابطه رو به هم میزنه

در مورد یامان و رویا

رویا یه شب به صورت یهویی با موتوری تصادف میکنه و پسری به اسم امیر که گویا هم دانشگاهی بودن رو میزنه میکشه

مادر امیر که اسمش هانده هست و تو بیمارستان نسلیهان اینا کار میکنه میفهمه و رویا رو با برادرش یعنی پسر شبنم و سرهان میدزده

به مدت ۲ سال رویا رو تو اتاقی زندانی میکنه

و پسر شبنم رو اسمشو میزاره امیر(پسر مرده خودش)و میخواد بزرگش کنه به عنوان پسر خودش

رویا بعد دو سال فرار میکنه اما توسط هانده با تیر زده میشه و میمیره

یامان نمیدونه رویا رو دزدیدن و فکر میکنه رویا ترکش کرده....

جسد رویا رو میندازن تو یه سطل زباله...

یامان که بعد شرط سرهان برا آزادی نسلیهان فقیر نشین شده بود روی آورده به شغل قبلیش یعنی جمع آوری زباله بازیافتی...

و یهو جسد رویا رو تو زباله ها پیدا میکنه...

کلی سرزنش میکنه خودشو و میوفته دنبال انتقام از کسانی که رویا رو کشتن....

و خلاصه اینکه اینجا یامان پارتنرش عوض میشه...و پارتنرش میشه دختری به اسم درین که دختر همین هانده قاتل رویاست...یامان میفهمه این خانواده قاتل رویا هستن...پس سعی میکنه به درین که دختر هانده هست نزدیک بشه

ار طرفی هانده از درین متنفره چون پسرش امیر گویا سرطان داشته و هانده حتی درین رو برا این به دنیا آورده که به برادرش امیر مغز استخوان اهدا کنه همیشه...تا این حد پسرشو دوست داشته و برای دخترش درین تا این حد ارزشی قائل نیست چون معتقده درین از یه جایی نخواسته مغز استخوان به داداشش بده..در حالی که نمیدونه داداشش خودش از درین اینو خواسته بود چون نمی‌خواست دیگ زنده بمونه و اذیت کنه درین رو

خلاصه هانده از این دختر متنفره

یامان سعی میکنه بهش نزدیک شه...درین از یامان خوشش اومده ...و حتی میفهمه یامان دنبال چیه...و میگه منم باهات همکاری میکنم چون نمیتونم بپذیرم مادرم همچین آدمی باشه و باید مجازات شه...

سلام عزیزمتا اینجایی که سریال هستسرهان و خیانتش با شبنم رو میشهشبنم از سرهان حامله میشه یه پسر به دن ...

وای وایی وایی پروردگارااا

پرده های مغزم ورم کردددد!!!

دلمم اتیش گرفتتت 

چقدر همه چی غم انگیز شد...

چقدر بددد ک رویا مرد!!!!

خداروشکررررررررر ادامه‌ش ندادم مگرنه کلا زندگیمو وقف عزا برای خانواده یامان میکردم...🥴

..
سلام عزیزمتا اینجایی که سریال هستسرهان و خیانتش با شبنم رو میشهشبنم از سرهان حامله میشه یه پسر به دن ...

دخترررر نمیدونم چجور ازت تشکر کنم که کمی جبران این همه محبتتو کرده باشم...🥹

خیلی خیلیی ازت ممنونم واقعا انتظار نداشتم انقدر دقیق بنویسی و زمان بذاری..❤️

واقعا قلب مهربونی داری...

مراقب مهربونیات باش💖

امیدوارم همیشه دلشاد باشی❤️

..