2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترو قرآن منو فراموش نکن اسمم عاطفه دعا کن به آرامش برسم کمر درد سیاتیک م خوب شهسلامتی مو از دست دادم ...

فدای قلب بیقرارت ، حتما به یادتم عزیزم ❤️

دعای امام زمان پشت و پناه همه تون باشه💚🤲

زهرا 

ینی یادت میمونه این همه ایمو بشینی دعا کنی یا وقتش برات هست؟؟؟

اگ تونستی و‌وقت داشتی برای زندگی پدر مادرم ک از قرض غرقن دعا کنی ممنونتم همچنین زندگی برادرم ک درست بشه

لایک نکن خیرشو ببینی
برای ظهور امام زمان و سلامتیشونبرای سلامتی و شفای پدر مادرم سایشون همیشه بالای سرمون باشهبرای سلامتی ...

دل و جانم فدای آقا جانم 💚

قدم به قدم این سفر نذر فرج شون هست البته اگر منه حقیر

رو قابل بدونن 🤲

به یادتونم عزیزدلم 🌷🙏

هانیه

به اونی که میخام برسم

منم خوشبخت بشم بخدا خیلی سختی کشیدم دیگه تحمل ندارم

کاش خدا فقط ی بار حاجت دلمو میداد تا منم ی بار از ته دل خوشحال شم

همیشه حسرت خوردم 

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
دل و جانم فدای آقا جانم 💚قدم به قدم این سفر نذر فرج شون هست البته اگر منه حقیررو قابل بدونن 🤲به یا ...

مرسی عزیز دلم برای خواهرم دعا کن سنش رفته بالا ،یه بخت خوب و عالی نصیبش بشه انشاالله 

برادرم مشکل مالی  زیادی داره برای اونم دعا کن

فاطمه ام توروخدا دعا کن مامانم چشماش خوب بشه خواهششش میکنم ویژه دعا کن 

زیارتت هم پیشاپیش قبول درگاه حق❤️

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!