2777
2789
عزیزقلبمی ❤️ خواهر خوبم ، حتما به یادتم گلم 🌷🙏

فدای قلب مهربونت🙏❤️ ممنونم قشنگم ، الهی خدا همیشه برات خوب بخواد، الهی چشمای قشنگت تمام قشنگیای دنیا رو ببینند 🤲 ممنونم مهربون ، دستم از جبران خالیه و زبانم از تشکر ، فقط میتونم زبان به دعا بگشایم و از خداوند برات طلب خیر کنم ، الهی حاجت روا باشی مهربون🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فراموش نکن خواهر

اسممmona

مرسی❤️❤️

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔

اسمم زهرا 

برام دعا کن لطفا بچم سالم بیاد بغلم 

دلم آشوبه آروم بشه دلم خیلی استرس و اضطراب درونی دارم دعا کن برام از این استرسا خلاص بشم و از این افسردگی دربیام

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

سلام عزیزم خوش بسعادتت انشاءا.. همیشه به زیارت باشی

لطفا برای آمرزش و عاقبت بخیری منو خانواده ام هم دعا کن 

الهی خدا بهت سلامتی بده مهربون ❤️🙏

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)

لیلا دعاکن باردار بشم مامانم مریضیش خوب بشه شوهرم راه راست بااشه

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

محدثه

علی

محمد

امیر

خدا خواسته های قلبتو بده بهت عزیز دلم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
@yasnagolii @zahraayat @اعتصامی @تبسم288 @ستاره_هفت_آسمون

ممنونم حاجت روا بشید

برای منم دعا‌کنید خیلی گرفتارم😭😢

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏