2777
2789
عنوان

حس ولخرجی تمام وجودمو گرفته کمک

144 بازدید | 14 پست

نمی‌دونم چمه خیلی حساب کتاب می‌کنم سر بارداریم دو سه بار دکترمو عوض کردم یکی دو بارم رفتم سونوگرافی الکی هی حس می‌کنم ولخرجی زیادی کردم حس می‌کنم ب پول کم اهمیت دادم سرزنش می‌کنم خودمو شوهرم کارش آزاده ی روز داره ده روز نداره نگاه بهش می‌کنم یاد پولایی ک الکی رفتم دکتر میوفتم الان دوستدارم برم بیمارستان تامین اجتماعی زایمان کنم از ی طرف میگم نه یباره خطرناک نباشه والا داغونم بگید دارم درست فکر می‌کنم یا نه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیمارستان تامین اجتماعی هرروز چندین نفر زایمان میکنن و راضی ان. خواهرشوهر دوستم متخصص زنانه بچه ش مریض شده بود همون تامین اجتماعی بستریش کرد و میگفت خوبن. احتمالا ناراضی هم داره من خبر ندارم. ولی درکل تو سلامتی خساست به خرج نده‌ هرچی خرج کردی فدا یه تار موی بچه ت. خدا روزی رسونه. حالا این یکی دومیلیون رو خرج نکرده بودی پولدار میشدید؟ مهم نیست این پولا. ان شاءالله به سلامتی نی نی ت رو بغل بگیری

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیمارستان تامین اجتماعی هرروز چندین نفر زایمان میکنن و راضی ان. خواهرشوهر دوستم متخصص زنانه بچه ش مر ...

مرسی از دلداریت ایشالا هر کی هرجا زایمان کرد راحت باشه براش 🩷🥹

قربونت عزیزم. ان شاءالله. ان شاءالله روز زایمانت یکی از بهترین و راحتترین و قشنگترین روزهای زندگیت باشه  

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

منم یکی میشناسم بیمارستان تامین اجتماعی زایمان کرد 

وضعشونم خوب بود راضی بود 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً