2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پسرونه عزیزم

امضاتون صلوات فرستادم

میشه شماهم دعا کنین نی نی مو سالم بغلش بگیرم 🥺🙏

فردا میرم برا قلبش دعا کنین استرس دارم 🙏🥺

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

نمونه کارهات رو اینجا بزار ببینیم تگمون کن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
امضاتون صلوات فرستادممیشه شماهم دعا کنین نی نی مو سالم بغلش بگیرم 🥺🙏فردا میرم برا قلبش دعا کنین اس ...

بله عزیزم لطف کردین...انشاءالله بحق امام زمانمون سالموبسلامتی بغلش بگیری سال آینده پدرتو درمیاره نگران نباش گلم😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بله عزیزم لطف کردین...انشاءالله بحق امام زمانمون سالموبسلامتی بغلش بگیری سال آینده پدرتو درمیاره نگر ...

مرسی عزیزممم خوشحالم کردی 

راضیم🥰😍😍

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم همین سرهمی دار رو دارم میبافم دیگه فقط سرهمیش مونده ۷۰۰

نه بابا دیگه خیلی گرون شد...من این دایناسور رو ۲۵۰گرفتم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خیلی ارزونه که

اره کلا فقط پول وسایلشو میگیره میده مغازه دار اونا صدوخوردی میفروشنش

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
2810