2777
2789

آخر هفته با همه فامیل شوهر رفتیم بیرون عادتشه همیشه جلو بقیه هرچی دهنش میرسه به آدم میگه میخاد هرکسم باشه هزار بارم بهش گفتم نمیفهمه جلو جمع گفت لباسم بو اتیش گرفته میشوری گقتم اره شستم گقتم خودت پهن گن گفت خودت بنداز منم انداختم شاخه درخت اخه بیابون بود یهو جلو جاریا همه گفت زدی ریدی لباسمو بلندشو دوباره بشور اح داد بیداد لباسو خیسو پرت کرد تو صورتم حیونن فقط اشک ریختم خاهشاا نگید توهم پرت میکردی و نمیشستی شوهرم خبلی مغروره و اخلاقش بده و لجباز اگه اینکار میکردم پدرمو خونه در می‌آورد خلاصه گریه کردم خیلی دلم شکست ازش همیشه بی احترامی الانم چهار روژه قهریم باهاش صحبت نکردم لیاقت صحبت کردن نداره شبا هم جدا اونم اصلا محل نمیده همش اینور اونوره حیونن فقط غدا میپزم لباس میشورم هیجاهم نمیبره منم میخام فقط عابربانک ببینمش از امشب ازش پول بگیرم برای همه چی چطور اون من کلفت خونش میدونه مرتیکه اشغال هیچ احساسی نداره 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

میشینه با بچه ها میوه میخوره منو محل نمیده کاش منم میتونستم بی اهمیت باشم نسبت بهش دارم عذاب میکشم از اینجور زندگی کردن 🥺🥺

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه بچه نداری به نظرم جدا بشی خیلی بهتر از این زندگیه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همچین شوهری ارزش نداره خودت ناراحت کنی..بنظر میوه پوست بکن بشین بخور سرت گرم کن..محلش نزار..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
واقعا ک براش متأسفم...

نمیدونی چقدر دل شکسته ام نه دلم میخاد باهاش صحبت کنم نه میتونم قهر بمونم خیلی خرد شدم خیلی 

اگه بچه نداری به نظرم جدا بشی خیلی بهتر از این زندگیه

دوتا دارم متاسفانه هه تاپیکام بخون گریت میگیره 

خب آدم بیرون بره آتش روشن کنه. لباس بوی آتش میگیره.. چه وسواس داره! وقتی رفتیم خونه میشوریم

من شستم اما اون حیوونه دوست داره جلو بقیه بهم حرف بگه همش

2810