2777
2789
عنوان

سناره هستم ❌مینویسم تا دیوونه نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 217 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که مجبوری. میمونم حرفم نمیزنم شما میاین میپلکین سوال میپرسین دیگه تا کی سکوت کنم

کی گفته سکوت کن 

درکت میکنم منم همیشه هرچی بهم زور میگفتن سکوت میکردم و هیچی نمیگفتم ولی از یه جایی به بعد بریدم یعنی دیگه خسته شدم هر کی هر چی گفت جوابشو دادم و از خودم دفاع کردم . بس بود هرچی دیواری کوتاه تر از من تو خونه پیدا نمیکردن . 

سلام عزیزم خوبی؟

همه ی پیاماتو خوندمممم و ب این نتیجه رسیدم چقدر رنج ما شبیه همه درسته مشکلاتمون با هم فرق داره اما من با مغزواستخونم تنهایی حس کردم خیلی بده آدم ی پُر کس بی کس باشه خیلی بده کسی صداشو نشنوه صدای دل شکستشو!

ولی تو دختر خیلیییی قوی خیلی... تا حالا تو عمرم آدمی ب قوی بودن تو ندیدم 

می‌دونم دلت شکسته از این زندگی 

می‌دونم دلت شکسته از خواهرت و بقیه اعضای خانواده 

می‌دونم دلت شکسته از جبر روزگار 

می‌دونم دلت شکسته از بی عدالتی خدا 

می‌دونم کمرت خم شده از بار مسئولیتی که ب دوشته 

ولی میشه کم نیاری؟💔🥺 میشه بازم ادامه بدی؟ ولی اینبار ب خاطر خودت !!!ن آسمان نه عمت ن پدرت نه مادربزرگت فقط و فقط خودت ! اینم بگم که هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باش برای آسمان تو برای آسمان خواهری نکردی مادرررری کردی!

کاری که تو کردی هیچ‌کس تو این دوره برای عزیزش نمیکنه شاید آسمان این کاراتو نبینه ولی خدا ک میبینه😍😍♥️من مطمئنم ی روزی میرسه ک اینقدر دلت شاده ک این روزا و فراموش می‌کنی ک‌ اگه اینجوری نشه خدایی نیست... 

سلام عزیزم خوبی؟همه ی پیاماتو خوندمممم و ب این نتیجه رسیدم چقدر رنج ما شبیه همه درسته مشکلاتمون با ه ...

میدونی چند ساله میگن صبر کن؟ 

دیگه نمیخوام با خدا معامله کنم دیگه نمیخوام امتحانی پس بدم تا به خوشی برسم 

چرا مگه بقیه برای کوچک ترین ارامششون انقدر سال تقاص پس میدن؟

عذاب وجدان دارم 

نمیتونم قبول کنم خواهر منه 

نمیتونم قبول کنم خدا یه خواهر درست حسابی هم بهم نداده حتی

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
شنیدی میگن خوبی از حد بگذرد ابله خیال بد کند؟

من اصلا فکر نمیکنم خوبی کردم که چون با انتظار تشکر نکردم شرایطش پیش اومده تونستم کردم 

از این که الان از آسمان متنفر شدم از خودم بدم میاد

الان بگم از حالم 

همش توسرمه چاقو بزنم دستمو شاید یکم از درد درونم درد روحم که داره به خودش میپیچه غافل بشم 

میدونم اشتباهه 

عمم بفهمه بازم هزار تا تهمت میزنه بهم هزار تا حرف بارم میکنن عذاب وجدان هام هزار برابر میشن

2810