2777
2789
عنوان

سناره هستم ❌مینویسم تا دیوونه نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 217 پست
فقط اون کاربرایی ک شرایط اسی رو درک نمیکنن و هی چرت و پرت میپرونن که ولش کن و لوسش نکن و برو بیرون ...

اونا هم راهکار میدن 

درک میکنن 

ولی تنها راهی که از دستشون برمیاد تنها راهکاری که به ذهنشون میاد همینه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا هم راهکار میدن درک میکنن ولی تنها راهی که از دستشون برمیاد تنها راهکاری که به ذهنشون میاد همینه

اتفاقا من با این بچه ها کار میکنم و میبینم که مادراشون چجوری رفتار میکنن باهاشون 

این خانم معلوم نیست کلاس چندمه از یه جا دیگه متن یکی دیگه رو کپی کرده بیسواد نفهم 

اخ از دوران دبیرستان که واسه کنکور میخوندم 

آخ همون سال اول رفتم تو لیگ برتر تیزهوشانی بودم ولی چون رتبه های کشوری میاوردم بورسیه شدم 

همون سال مامانی سرطان گرفت من ۱۶ ساله گوشه های بیمارستان کتاب میخوندم 

مامان شیمی درمانی میشد 

افت کردم 

اتاقم که با مامان نمیتونستم بمونم چون زود میخوابید اسمانم نمیذاشت

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
اونا هم راهکار میدن درک میکنن ولی تنها راهی که از دستشون برمیاد تنها راهکاری که به ذهنشون میاد همینه

واقعا چه درک بالایی داری عزیزم هرکی جای تو بود با این حال خراب به همه پرخاش میکرد ولی تو حتی با کسایی که نمیشناسی هم خوب رفتار میکنی 

واقعا چه درک بالایی داری عزیزم هرکی جای تو بود با این حال خراب به همه پرخاش میکرد ولی تو حتی با کسای ...

تو هم اندازه دهنت حرف بزن 

چیزی به مغز کوچیکت نمی‌رسه لازم نیست نظر دیگرانو رد کنی ، یه جمله یاد گرفتین همه جا میگین

تو هم اندازه دهنت حرف بزن چیزی به مغز کوچیکت نمی‌رسه لازم نیست نظر دیگرانو رد کنی ، یه جمله یاد گرفت ...

من نظر کسیو رد نکردم فقط اسی رو بخاطر درک بالاش تحسین کردم کاری با تو و بقیه هم ندارم پس انقدر به بقیه گیر نده اگه اعصابت هم خورده دلیل نمیشه به اینو اون بی ادبی کنی . 

همونطور که میگی منو نمیشناسین که نظر بدین پس توهم منو نمیشناسی پس تو نظر نده چون من اصلا با تو حرف نزدم پس انقدر پرخاش نکن

وقتی کسی اینجا تاپیک میزنه یعنی نیاز به راهنمایی داره یا شاید فقط دردودل میکنه . 

واقعا زشته عوض اینکه طرفو راهنمایی کنید ، دعوا راه میندازید . حتی اگه راهنمایی نمیکنید حداقل به احترام طرف مقابل بی احترامی نکنید .

کسی که اینجا تاپیک میزنه انقدر ناراحت هست دیگه حوصله ی یه دعوای دیگرو نداره 

پس لطفا درک داشته باشید   

وقتی کسی اینجا تاپیک میزنه یعنی نیاز به راهنمایی داره یا شاید فقط دردودل میکنه . واقعا زشته عوض اینک ...

تو هم اگه شعور داشتی می‌فهمیدی من دارم کمکش میکنم وقتی هیچی به مغزت نمی‌رسه ،حرفی نمیزدی که منم از راهنمایی کردن پشیمون کنی ، من مثل تو نیستم بیکار باشم هرجا برم مزه پرونی کنم و گم شم، اگه در تخصص و تجربه چیزی داشته باشم میگم ،نداشته باشم خفه میشم و میرم بیرون، لازم نبود کسی که تجربه داره و داره کمکی می‌کنه رو پشیمون کنی با مزه پرونی بیجا و کودکانت، شعور داشته باش و بفهم ایشون نیومده مزه پرونی و مسخره بازی تو رو گوش بده، یا راه حل بده یا همدردی کن، نه مثل بیسوادها مزه پرونی کنی و بری، چه کمکی کردی با اون حرف مفت زدنت؟ من داشتم کم کم باهاش همدلی می کردم و جلو میرفتم تا برسیم به نتیجه ، 

اینجا به زور نظر میدم ، مسأله این خانم برام مهم شد که نظر گذاشتم ، متاسفانه چندسال اخیر فقط یه عده بیسواد ریختن اینجا از صبح تا شب یه کلمه حرف درست نمیتونن بزنن، ما رو هم از اومدن پشیمون میکنن، ممنون از کمکی که به استارتر کردی استاد فضولی 

من نظر کسیو رد نکردم فقط اسی رو بخاطر درک بالاش تحسین کردم کاری با تو و بقیه هم ندارم پس انقدر به بق ...

روزی فقط یکبار نهایتا نظر بزارم اونم برای کسی که واقعا بدونم احتیاج ب کمک داره ، برای همین وقتی میبینم یکی مثل تو می‌پره وسط خودشو آدم و فهمیده تر نشون بده اعصابم خرد میشه ، حداقل جایی که میبینی استارتر اینقدر نیاز ب کمک داره کاری هم از دستت نمیاد ، میتونی دهنتو ببندی ، سخت نیست خانم امتحان کن

2810