2777
2789

با همه ی بچه ها فرق داره سه سالشه و اصلا و ابدااااا خودش به تنهایی بازی نمیکنه و خودشو سرگرم نمیکنه فقط من باید باشم که اونم بعد چند دقه زود خسته میشه یا میگه تی وی یا گوشی یا که میگه برم تو تختم بخوابم بچه باهوشیم هست چرا اینجوریه به نظرتون اگه همبازی داشته باشه بازی میکنه ولی تنهایی اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بخدا وضع مالیمون خوب نیست وگرنه میاوردم اما بازم تو فکرشم حالا سال آینده

خوب پس براش وقت بزار

وضع مالی هیچکس خوب نی

باهاش رفیق شو

بزار عین دوست بدوننتت

زندگی به سادگی قشنگه، بیاین زندیگ رو به سادگی قشنگ کنیم!🤍🕊
بچه منم سه سالشه ..پدر منو درآورده اصلا تنهایی بازی نمیکنه هر چی برای اسبا بازی بخریم بازم باید ما ر ...

دقیقا دختر منم بخدا سه ماه تمام میگفت اسکوتر دو هفته اس خریدیم ده دقه باهاش بازی نکرده میبینمش هی دراز میکشه اعصابم بهم میریزه دوس دارم بپر بپر و شیطونی کنه

خوب پس براش وقت بزاروضع مالی هیچکس خوب نیباهاش رفیق شوبزار عین دوست بدوننتت

بخدا هرروز میبرمش بیرون خیلی براش وقت میذارم اما منم خب یه وقتا کار دارم باید خودش بتونه دو دقه خودشو سرگرم کنه یادمه خواهرزاده و برادرزاده هام ساعتها خودشون بازی میکردن

خیلی وابسته خودت و شایدم زیادی خونست پسر یا دختر؟

دحتر عزیزم نه اصلا به من وابسته نیست خیلی راحت ساعتها با نبودنم کنار میاد و بهانه منو نمیگیره هرروز پارک میبرم اما فامیلمون یه جورین که دیر به دیر همو میبینیم یعنی زیاد خونه اقوام نمیریم اونام نمیان با اینکه مشکلی باهم نداریم

وای دختر من که نمیشه نگاهش کرد تا بهش میخندم سریع عروسک های رو میاره بیا با هم بازی کنیم تازه بچه دو ...

عزیزم خدا حفظشون کنه منم باید یکی بیارم وگرنه یه کاری دست خودم میدم

دحتر عزیزم نه اصلا به من وابسته نیست خیلی راحت ساعتها با نبودنم کنار میاد و بهانه منو نمیگیره هرروز ...

پارک ببرش 

پارکای سرپوشیده 

اونجا با هم سناش بازی کنه 

و اینکه دخترت بابقیه فرق میکنه رو ضعف نبین فقط یه انسان دیگس 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2809