2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما دخترتون سه سالشه؟؟حرف زدن در چه حده؟؟

بله عزیزم

خوبه خدا رو شکر...دامنه لغاتش داره کامل میشه تقریبا

ولی گاهی تند تند تعریف میکنه قسمت های نامفهوم توش هست که با دقت بیشتر یا خواستن تکرار جمله منظور دخترمو میفهمم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
بله عزیزمخوبه خدا رو شکر...دامنه لغاتش داره کامل میشه تقریباولی گاهی تند تند تعریف میکنه قسمت های نا ...

خوبع خداروشکر ، دختر من جمله نمیگه ، کلمه و دو کلمه ای 

مامان بیا .

بابا رفت. 

به به بده 

یا بعضی لغتا بلد نیست درست بگه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خوبع خداروشکر ، دختر من جمله نمیگه ، کلمه و دو کلمه ای مامان بیا .بابا رفت. به به بده یا بعضی لغتا ب ...

باهاش زیاد صحبت کن و کتاب بخون براش...یا ازش بخواه داستان کتاب رو برات بگه....یکباره میبینی راه افتاد

دخترتون دقیقا چند وقتشه؟

توی سه سالگی قدش چند بود؟

باهاش زیاد صحبت کن و کتاب بخون براش...یا ازش بخواه داستان کتاب رو برات بگه....یکباره میبینی راه افتا ...

دخترم چند روز دیگه سه سالش کامل میشه . 

اصلا صبر ندارن بشینه چیزی یادش بدم ، خودش حرف میزننه ولی حرفهای بی مفهوم میزنه .

عزیزم قدش رو دقیق نمیدونم ، ولی نسبتا چشمی می بینم قدش خوبه 

دخترم چند روز دیگه سه سالش کامل میشه . اصلا صبر ندارن بشینه چیزی یادش بدم ، خودش حرف میزننه ولی حرفه ...

من مشکلم قد دخترمه

از همسن هاش خیلی کوتاهتره😓😭

من مشکلم قد دخترمهاز همسن هاش خیلی کوتاهتره😓😭

خودتون قد گرفتین؟؟؟؟

قدش چقدره ، منم برم قد بگیرم .

اگه قد شما و همسرتون اوکیه فکر نکنم مشکلی باشه

خودتون قد گرفتین؟؟؟؟قدش چقدره ، منم برم قد بگیرم .اگه قد شما و همسرتون اوکیه فکر نکنم مشکلی باشه

عزیزم من شما رو از سال ۹۷ میشناسم کاربری های سابقم پرنسس مهربان و چکااوکم بود...خیلی ناراحت شدم دیدم در حال جدایی عستی

بخاطر بچه تون اگر مشکلتون خیلی حاد نیست تکدید نظر کن....زندگی های ماها هم گل و بلبل نیست ولی خب میگذریم میسازیم