2777
2789
عنوان

کلاس ریاضی دخترم بردم ساعتی 190 ازم گرفت😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 100 پست

اون زمان که کنکور داشتم ساعتی ۲۵۰ اینا میدادم خوب گرفته بنظرم 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 طالع بین🪄☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛🐾 قیافم شبیه پروفمه با همین مدل مو و استایل و.. اگه خواستی منو تصور کنی😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید🫸🔆

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایی 5 میلیون؟یا شوخی میکنی؟

اون دیگ احتمالا راه های جادویی درس خوندن یاد میده

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

خدایی 5 میلیون؟یا شوخی میکنی؟

معلم فیزیک دختر من 

کلاس خصوصی میزاره

۱۲ نفر نفری یک میلیون و ۴۰۰ ازشون میگیره

یعنی ۱۷ میلیون ساعتی در میاره

تازه در روز کلی کلاس میزاره یعنی فکر کن روزی چقدر در میاره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

خوب گرفته من براریاضی هشتم خردادگرفتم ساعتی 400

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اوه اوه ینی ماهی 4 تومن فقط ریاضی؟

یک فصل رو که مشکل داره فقط داره میره

بقیه همش رو میرن 

ما دیگه در اون توان مالی نداریم 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

والا من باشم خجالت میکشم بابت این مبلغ

بخوام بحث کنم چه برسه شکایت کنم😐

پول چیپس و پفکه

گرونم نگفته تازه نسبت به بعضی جاها خیلی مناسب گفته

اگه دنبال چیز مفت میگردی اونجا نفرستش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید