2777
2789

دلیلش چیه ؟ 

دلیل خودم : از بچگی فرق گذاشتن من یادم نمیره حق منو ریختن تو حلق برادرهام . برای من خرج نکردن که بتونن برای پسراشون پادشاهی بسازن به همه کار من گیر میدادن ولی پسراشون آزاد بودن هر کاری خواستن بکنن میذاشتن پسراشون به من توهین کنن مسخرم کنن تو جمع 

یه نفرتی تمام وجودم رو گرفته که نه فقط از برادرهام از زن هاشون و بچه هاشون هم بدم میاد دست خودم هم نیست هر وقت میبینمشون یاد بچگی و جوونی خودم میوفتم که از دست رفت چقدر برادرهام سر من غیرتی بودن زندگی رو بهم زهر مار کردن اما الان برای زن و بچه های خودشون روشنفکر و امروزی شدن  مقصر این همه نفرت فقط پدر و مادرم هستن که وقتی انقدر پسرذلیل بودن و فرق میذاشتن کاش حداقل منو زنده به گور میکردن انقدر زجر نمیکشیدم با افکار و عقایدشون 

ازخواهرم نه ولی برادرم متنفرم

مثل شما پدرومادرم خیلی به پسرشون اهمیت میدن،نمیتونندبهش بگن نه ،تفاوتی که بین ماها میزارند

و متاسفانه ذات بدی که بردارم داره درعوض خواهرم عالیههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خواهرم متنفرمممممممم دلیلشم طولانیه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ازخواهرم نه ولی برادرم متنفرممثل شما پدرومادرم خیلی به پسرشون اهمیت میدن،نمیتونندبهش بگن نه ،تفاوتی ...

وقتی پدر و مادر فرق بذارن واقعا نمیشه جلوی نفرت رو گرفت معمولا بذر نفرت رو پدر و مادر تو دل خواهر و برادرا میکارن 

وقتی پدر و مادر فرق بذارن واقعا نمیشه جلوی نفرت رو گرفت معمولا بذر نفرت رو پدر و مادر تو دل خواهر و ...

دقیقا همینطوره وقتی پدروماراینکاررا بکنند

یعنی طرفدارتونیستند پس نمیتونی ازحقت دفاع وقتی نتونی توی خونه ازخودت دفاع کنی وقتی ازدواج میکنی و داخل جامعه هم نمیتونی ازخودت دفاع کنی

خواهرم بیشترضربه خورده ازاین تفاوت چون سن هاشون نزدیکه هم هست ولی من الان دارم ضربه اش رامیخوردم زمانی که نیازداشتم به خانواده

پدرومادر مهمه که باعث نشه کینه ایجاد بشه قبل از بچه دارشدن تربیت و شیوه بچه داری مهمتره